Deep Nostalgia™ -ominaisuudella on tehty jo yli 37 miljoonaa animaatiota

Deep Nostalgia™ -ominaisuudella on tehty jo yli 37 miljoonaa animaatiota

Vain kahdessa viikossa miljoonat ihmiset ovat animoineet jo yli 37 miljoonaa kuvaa Deep Nostalgia™ -ominaisuudella!  Tämä uusi, edistyksellinen kuvatyökalu, jolla voit animoida valokuvissa olevat esivanhempiesi kasvot, on aiheuttanut myrskyn netissä.

Kuvien animointi MyHeritagen mobiilisovelluksessa on helppoa ja siitä onkin tullut suositumpi kuin koskaan. Yhdysvalloissa MyHeritage mobile app on pitänyt ilmaisten iPhone-sovellusten ykköspaikkaa jo 7 päivän ajan.  Se on myös ykkönen iOS App Storessa Englannissa, Itävallassa, Belgiassa, Brasiliassa, Ranskassa, Meksikossa ja Uudessa-Seelannissa. Kanadassa, Saksassa, Italiassa, Alankomaissa, Espanjassa, Sveitsissä. ja Australia mobiilisovelluksemme on hyvänä kakkosena.

Deep Nostalgia™ -ominaisuus koukuttaa ihmisiä ympäri maailmaa ja täydentää heidän yhteyttään menneeseen. Hämmästymme uudestaan joka päivä nähdessämme uusien animaatioiden määrän, ja olemme ylpeitä saamastamme suosiosta.

Kansainvälisenä naisten kuukautena kunnioitamme ennen meitä olleita, nykyisiä ja tulevaisuuden naisia, joiden rohkeus, älykkyys ja sisu vievät yhteiskuntaamme eteenpäin ja animoimme 12 inspiroivan naisen kasvot. Näiden voimakkaiden naisten näkeminen liikkuvina saa meidät tuntemaan yhteyttä heihin ja innostaa meitä seuraamaan heidän esimerkkiään, puolustamalla arvojamme ja pyrkimällä unelmiimme.

Käyttäjäpalautetta Deep Nostalgia™ -ominaisuudesta

Olemme otettuja meille jatkuvasti tulvivasta palautteesta. Monet ovat ottaneet yhteyttä kertoen, kuinka kiitollisia he ovat saatuaan tilaisuuden kurkistaa esivanhempiensa elämään, mikä on nostattanut tunteet pintaan.

Kirsi Saari kertoi: ”Olen testannut monta kuvaa ja erityisen hieno tuli isoäitini isoisästä Aapeli Suomalaisesta (1866-1932), joka vaikutti aikoinaan Suomen ensimmäisessä eduskunnassa 1907-1908 ja josta olen lukenut paljon vanhoista lehdistä ja sukukirjoista. Tuntui kuin olisin tavannut hänet ensi kerran 🙂”

Ja tässä Minna Canth

Media

Deep Nostalgia™ uutisissa mm.:

Yle uutiset, Kotimikro, Tivi, Iltalehti

Inside Edition, The Real, NewsweekYahoo! NewsDistractifyDeseret News

Ellet ole vielä kokeillut, niin voit aloittaa tästä linkistä. Kerro meillekin, millaisia tuloksia sait ja mitä mieltä olet tästä uudesta ominaisuudesta!

Artikkelikuva Museoviraston kokoelmista