Deep Nostalgia-päivitys: 50 miljoonan animaation raja rikki!

Deep Nostalgia-päivitys: 50 miljoonan animaation raja rikki!

Deep Nostalgia-päivitys Olemme tehneet uusia ennätyksiä joka päivä ja nyt, 18 päivän jälkeen rikoimme 50 miljoonan rajan. Meille on tullut innostavaa palautetta ja koskettavia tarinoita siitä, miltä tuntuu nähdä animoituja esivanhempien kuvia. Palaute on tuntunut hyvältä ja olemme iloisia voidessamme tarjota Deep Nostalgia -ominaisuuden käyttöösi.

Alla olevalla videolla on joitakin reaktioita tähän Deep Nostalgia-päivitys artikkeliin.

Käyttäjät ovat animoineet esivanhempiensa lisäksi myös kuuluisien henkilöiden kuvia, tauluja ja patsaita. Alla muutamia käyttäjiemme tekemiä animaatioita.

Alex Sokolovin animoima nostalginen Mona Lisa. Maailman tunnetuin maalaus esittää salaperäisesti hymyilevää naista. Ranskan kansalliskokoelmaan kuuluva maalaus sijaitsee Pariisin Louvressa kunniapaikalla Säätyjen salissa, jossa sen näkee noin kuusi miljoonaa henkeä vuosittain

#DeepNostalgia.

Posted by Alex Sokoloff on Thursday, March 4, 2021

Annette Stenroos: Hymy reilun sadan vuoden takaa. Tämä vanhasta kuvasta animoitu liikevideo on tehty ai:n kasvojentunnistuksen #DeepNostalgia työkalulla. Löytyy MyHeritage palvelusta. On varsin hienoa laskennallista työtä, hahmo vaikuttaa aika elävältä.

Hymy reilun sadan vuoden takaa. Tämä vanhasta kuvasta animoitu liikevideo on tehty ai:n kasvojentunnistuksen #DeepNostalgia työkalulla. Löytyy MyHeritage palvelusta. On varsin hienoa laskennallista työtä, hahmo vaikuttaa aika elävältä.

Posted by Annette Stenroos on Monday, March 1, 2021

Kiitoksia teille jokaiselle animaatioita ja tarinoita kanssamme jakaneelle.

Kokeile nyt

Mietitkö koskaan vanhoja kuvia katsoessasi, miltä esivanhempasi näyttivät elävinä? Voit nyt nähdä esivanhempasi aivan uudella tavalla! Meillä on ilo esitellä Deep Nostalgia™, MyHeritagen uusi, innovatiivinen valokuvaominaisuus, jonka avulla voit animoida rakkaidesi valokuvissa olevat kasvot. Tämä uusi lisäys valokuvatyökalupakettiimme antaa realistisen kuvan siitä, miltä vanhassa valokuvassa oleva henkilö olisi voinut näyttää, jos hänet olisi kuvattu videolle.

Uskomme, että eettinen vastuumme on varmistaa, että ihmiset näkevät eron syväoppimisen avulla luotujen simuloitujen ja alkuperäisten valokuvien tai videoiden välillä. Tästä syystä erotamme animoidut valokuvat alkuperäisistä käyttämällä valokuvien vasemmassa alakulmassa olevaa kohokuvioitua liikekuvaketta (näyttää liikkuvalta pallolta). Yhdessä taikasauvakuvakkeen kanssa, joka kertoo, että kuvan laatua on parannettu, nämä kuvakkeet näkyvät kaikissa animoiduissa valokuvissa, jotta käyttäjät voivat erottaa ne alkuperäisistä. Jos animaatio tehtiin väritetylle valokuvalle, ilmestyy palettikuvake taikasauvan ja liikekuvakkeen viereen vasempaan alakulmaan.

Lue lisää Deep Nostalgiasta täällä