MyHeritage in Color – menestys; jo yli miljoona väritettyä kuvaa!

MyHeritage in Color – menestys; jo yli miljoona väritettyä kuvaa!

5 päivää sitten lanseerasimme uuden ominaisuuden, MyHeritage In Color -ominaisuuden,  joka värittää automaattisesti mustavalkoiset kuvat ja saa aikaan hienoja tuloksia.

Olemme kiitollisuuden velassa DeOldifyn Jason Anticille ja Dana Kelleylle, jotka ovat kehittäneet upean väitysteknologian, johon tämä ominaisuus perustuu

MyHeritage In Color™  on saanut uskomattoman hienon vastaanoton. Ominaisuus on ollut sensaatio: ensimmäisen viiden päivän aikana on väritetty yli miljoona kuvaa – ja lukumäärä kasvaa!

Käyttäjät ympäri maailmaa ovat hämmästyneitä ja toisinaan kyyneleissäkin siitä, kuinka värin lisääminen voi herättää muistoja rakkaimmista ja muuttaa tapaa, jolla me suhtaudumme valokuviin. Monet ovat kertoneet, että väritetyt kuvat ovat herättäneet mielenkiinnon perheen historiaan nuoremman sukupolven keskuudessa ja että esivanhempien näkeminen väreissä saa heidät tuntumaan todellisemmilta.

Vannoutuneet sukututkijat ovat ”valittaneet”, etteivät he ennätä enää tehdä mitään muuta työtä; he viettävät yökaudet värittämällä valokuviaan ihmetellen yhtäkkiä ilmaantuvia uusia yksityiskohtia. Jopa ihmiset, joilla on aikaisemmin ollut vaikeuksia suhtautumisessaan sukututkimukseen, ovat etsineet kotoaan mustavalkoisia valokuvia, skannanneet, värittäneet ja innostuneena jakaneet tuloksia perheen ja ystävien kanssa. Ominaisuus aiheuttaa riippuvuutta! Mikä ilo sukututkimukselle!

Ellet ole vielä kokeillut itse, voit tehdä sen nyt  www.myheritage.fi/incolor. Jokainen voi värittää 10 kuvaa ilmaiseksi ja rajoittamattoman määrän, jos on sopimus.

Alla muutamia reaktioita ja joitakin kuvia sosiaalisesta mediasta:

Genealogy tours of Scotland: “MyHeritage väritystyökalu — GAME CHANGER.

MyHeritage ilmoitti eilen uudesta väritystyökalusta, MyHeritage In Color ™:stä, joka on luultavasti suurin sukututkimuksellinen läpimurto DNA: n jälkeen.

Suvun muistojen pitäjänä minulla on satoja valokuvia. Työkalu on nopea ja helppo käyttää, ja minun on sanottava, että muutos mustavalkoisesta ”eläviin väreihin” on vaikuttava. Se osuu tunteisiin …

Valokuvat herättävät muistoja. Mustavalkoisten kuvien herääminen eloon väritystyökalun avulla syventää ja vahvistaa muistoja ja kaikkia niitä lämpimiä rakkauden, kuulumisen ja yhteyden tunteita, joita muistoilla on. Epäilemättä MyHeritage In Color ™ -työkalu on uusi iso asia sukututkimuksessa. Hyvin tehty MyHeritage-tiimiltä. ”

DNA Explained: Tämä on äitini ja väritetty versio näyttää suurelta osin siltä millainen hän oli eläessään. Mikä ero … Tämä on NIIIIN helppoa … Mahdollisuudet ovat rajattomat ja tulokset ovat HÄMMÄSTYTTÄVÄT. En ehkä saa koskaan enää saa tehdyksi mitään muuta. Mitä kuvia voitkaan herättää elämään ja tehdä vaikka eri aikakausia kuvaavan värillisen kollaasin? Mikä hieno lahja, jos ei jollekin toiselle niin itsellesi.

Kokeile! Kiitos, kiitos, MyHeritage !!!!!! ”

Yhteenveto

Me uskomme MyHeritagessa, että suvun historia on avainasemassa siihen millaisia olemme. Toivomme, että sukututkimusalustamme auttaa saamaan sinun sukututkimuksesi eloon ja samaistumaan sukusi tarinoihin ja esivanhempiisi, jotka ovat näiden tarinoiden tähtiä. Ehkä voimme auttaa sinua siirtämään suvun aarteet tuleville sukupolville. MyHeritage In Color™ on uusin ominaisuutemme, joka voi auttaa siinä.

Olemme olleet hyvin iloisia tämän ominaisuuden julkistamisesta sekä ilahtuneita ja nöyriä sen saamasta vastaanotosta. Värien lisääminen mustavalkoisiin kuviin auttaa herättämään menneen eloon.

Pyrimme jatkuvasti tekemään parannuksia.

Kokeile MyHeritage In Color™-ominaisuutta jo tänään ja jaa väritetyt kuvasi kanssamme – meistä on hauskaa olla osana perhehistoriasi matkaa!

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

  • Ulla-Britta Voutilainen

    24 maaliskuun, 2020

    Ei ole mukava jos tiedät puseron olevan vaikka turkoosi ja se on väritetty harmaaksi. Jotta oikein toimisi pitäisi voida valita myös vaatteiden värit. Muutenhan kuvat ovat todella hienot.