Uusi ja parannettu väritysmalli MyHeritage In Color™ :lle

Uusi ja parannettu väritysmalli MyHeritage In Color™ :lle

MyHeritage In Color™ on ensimmäinen tekoälyyn perustuva ominaisuus valokuvien parantamiseen ja julkaisimme sen vuoden 2020 alussa. Siitä tuli valtava menestys. Siitä alkoi myös yhteistyömme tämän upean teknologian kehittäneiden DeOldifyn Jasonin ja Danan kanssa. Jatkossa julkaisimme kokonaisen työkalupakin valokuvaominaisuuksia, joilla voit parantaa vanhoja perhekuviasi entisestään ja herättää ne eloon. Mutta emme koskaan lopettaneet yhteistyötä DeOldifyn kanssa, jotta MyHeritage In Color™ olisi entistäkin parempi. Vuoden 2020 alussa tapahtuneen julkaisun jälkeen lisäsimme mahdollisuuden mukauttaa väritysasetuksia (mm. vaihtoehtoisen väritysmallin valinnan) ja julkaisimme uuden väritysmallin viime vuoden lopulla. Nyt Jasonin ja Danan väsymättömien ponnistelujen ansiosta värityksen laadun parantamiseksi entisestään, olemme julkaisseet vielä yhden väritysmallin, nimeltä ”heinäkuun 2021” -malli, joka vie värityksen laadun aivan uudelle tasolle.

Uusi väritysmalli toimii erityisen hyvin korkeamman resoluution valokuvissa, joita on kohennettu ja skaalattu MyHeritage Photo Enhancer -ominaisuudella. Se ratkaisee joissakin kohennetuissa valokuvissa esiintyneet värjäytymisongelmat ja tuottaa paremman näköisiä tuloksia myös muissa kuin kohennetuissa valokuvissa.

Esimerkki

Alla esimerkki valokuvasta, jonka laatua on kohennettu ja joka on väritetty käyttämällä aikaisempia väritysmalleja. Voit vertailla niitä tähän uusimpaan malliin, joka on myös mukana.

Koulujen alkamisen hengessä

Thérése Bonneyn vuonna 1939 ottama valokuva Museoviraston kokoelmista

Alkuperäinen musta-valkea kuva

Alkuperäinen musta-valkea kuva

Kuva on väritetty alkuperäisellä helmikuun 2020 väritysmallilla

Kuva on väritetty alkuperäisellä helmikuun 2020 väritysmallilla

Kuva on väritetty marraskuun 2020 väritysmallilla

Kuva on väritetty marraskuun 2020 väritysmallilla

Alla heinäkuun 2021 -väritysmallilla väritetty kuva

Oletusmalli ja vaihtoehdot

Uusi malli on nyt oletusarvoisesti käytössä kaikissa valokuvissa, jotka väritetään MyHeritage In Color™ -ominaisuudella; sekä verkkosivustolla että mobiilisovelluksessa. Kuvat, jotka on jo väritetty aiempaa mallia käyttäen, säilyvät ennallaan. Jos haluat vaihtaa mallia ja tarkistaa, parantaako se väritystulosta jossakin tietyssä kuvassa, käytä väritysasetuksia.

Pääset väritysasetuksiin valokuvasivulta ja klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa hammasrataskuvaketta. (Tämä kuvake näkyy vain sellaisen valokuvan kuvasivulla, joka on väritetty).

Hammasratakuvake, josta pääset asetuksiin

Hammasratakuvake, josta pääset asetuksiin

Valokuva-asetukset ja väritysmallit

Valokuva-asetukset ja väritysmallit

Väritysasetuksissa voit muuttaa väritysmallia ja klikata ”Esikatselu” nähdäksesi, miltä se näyttää. Voit sitten kuvaa klikkaamalla katsoa, miltä edellinen versio näytti, ja vertailla tuloksia. Jos olet tyytyväinen uusiin tuloksiin, klikkaa ”Tallenna”; jos haluat mieluummin edellisen version, klikkaa ”Peruuta”. Laitamme useita väritysmalleja saataville, koska joissakin valokuvissa toinen malli toimii toista paremmin.

Lopuksi

MyHeritagen valokuvaominaisuuksien käyttäminen maalaa uuden kuvan sukusi historiasta ja herättää vanhat sukukuvat eloon. Uuden väritysmallin ansiosta MyHeritage In Color™ tuottaa entistäkin henkeäsalpaavampia tuloksia, etenkin kun sitä käytetään yhdessä MyHeritagen Photo Enhancerin kanssa.

Kehitämme jatkuvasti uusia ja jännittäviä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua kokemaan sukusi historian aivan uudella tavalla – sekä parannamme jo tuntemiasi ja rakastamiasi ominaisuuksia.

Väritä ja kohenna nyt vanhoja sukukuviasi

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

  • TF

    Timo Flink

    2 syyskuun, 2021

    Kaikissa värikuvissa on aivan liian suuri kontrasti verrattuna alkuperäiseen mv-kuvaan!