Uutta: AI Time Machine™ aikakoneen lisänä Avatarit

Uutta: AI Time Machine™ aikakoneen lisänä Avatarit

AI Time Machine™ aikakone, uusi menestyksekäs ominaisuutemme, jonka avulla voit kuvitella itsesi eri rooleissa kautta historian, paranee jatkuvasti. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että käyttäjiemme pyynnöstä AI Time Machine™ -ominaisuuden käytettävissä olevia teemoja on laajennettu uudella AI-avatarit -luokalla. AI Time Machine™:n lanseerauksesta lähtien tarjottujen historiallisten (aikamatkustus-) teemojen lisäksi voit nyt luoda tekoälyavatareja ja upeita teemoja on kymmenittäin. Näe itsesi renderöitynä lyijykynäpiirroksena tai animoituna hahmona, jalkapallon MM-kisojen pelaajana tai käytä jotain muuta omaperäistä ja hauskaa teemaa. Jos olet jo kokeillut AI Time Machine™ -aikakonetta, voit luoda uusia teemoja jo olemassa olevaan malliin tai ladata uusia valokuvia luodaksesi häikäiseviä avatareja. Avatarit sopivat erinomaisesti jaettavaksi perheen ja ystävien kanssa tai käytettäväksi profiilikuvana sosiaalisessa mediassa.

Kokeile AI Time Machine™ -ominaisuutta ja uusia avatareja

Esimerkkejä

Alta löydät joitakin esimerkkejä uusista avatareista

Maailman Cup jalkapallon pelaaja:

Maailman Cup jalkapallon pelaaja:

Maailman Cup jalkapallon pelaaja (Retro):

Maailman Cup jalkapallon pelaaja (Retro):

Toimintafiguuri:

Toimintafiguuri:

Pelihahmo:

Pelihahmo:

Makeup:

Makeup:

Malli:

Malli:

Seikkailija:

Seikkailija:

Lohikäärmeratsastaja:

Lohikäärmeratsastaja:

Lyijykynäluonnos:

Lyijykynäluonnos:

Maalaus:

Maalaus:

Color Splash:

Color Splash:

Shakin pelaaja:

Shakin pelaaja:

Galaktinen:

Galaktinen:

Hipsteri:

Hipsteri:

Enkeli:

Enkeli:

Tarzan:

Tarzan:

Joulupukki:

Joulupukki:

 

Uusien avatarien käyttö

Uusien avatar-teemojen luominen on helppoa. Jos olet jo käyttänyt AI Time Machine™ -ominaisuutta siirry galleriaasi ja aloita. Klikkaa mitä tahansa mallia galleriassa ja saat tulossivun auki. Tulosten yläpuolella on nyt kaksi välilehteä: Time Travel ja avatarit (uutta).

Päivitetyt tulokset ja uudet välilehdet

Päivitetyt tulokset ja uudet välilehdet

Avatar-välilehti

Avatar-välilehti

Osana tätä tuoteparannusta olemme muuttaneet kertaluonteisia ostovaihtoehtoja tarjotaksemme käyttäjillemme parhaan mahdollisen vastineen. Käyttäjät voivat nyt valita 3 AI Time Machine™ -paketin väliltä, luoda yhden mallin ja saada kaikki kuvat ko. paketin teemoista. Aikamatka-paketissa on noin 60 teemaa (480 kuvaa) historiallisilta aikakausilta. Avatar-paketti sisältää noin 40 teemaa (320 kuvaa) populaarikulttuurin eri aloilta: urheilu, katutaide, sarjakuvat, luonnokset ja paljon muuta. All Inclusive -kuvapaketissa on kaikki 100 teemaa (800 kuvaa) erityiseen alennettuun hintaan.

Voit luoda avatarit napsauttamalla Avatarit-välilehteä ja noudattamalla näytön ohjeita Avatar-paketin ostamisesta.

Olemme myös kehittäneet tapaa, jolla saat tuloksesi. Viime viikolla kerroimme AI Time Machine™ Gallerian lisäämisestä kuvillesi. Tästä päivästä lähtien, AI Time Machine™ luo kaikki ostamaasi pakettiin sisältyvät kuvat automaattisesti. Aiemmin käyttäjät saivat kourallisen automaattisesti luotuja teemoja, ja heidän oli valittava lisää teemoja yksi kerrallaan. Nyt tehdyn muutoksen ansiosta kaikki kuvat luodaan sinulle valmiiksi. Jos ostamaasi pakettiin lisätään myöhemmin lisää teemoja, voit luoda kuvia uusilla teemoilla ilman lisäkustannuksia.

Yksityisyyden maksimoimiseksi lataamasi kuvat poistetaan nyt välittömästi, kun tuloksesi ovat valmiit.

Ellet ole vielä kokeillut AI Time Machine™ -ominaisuutta, tee se nyt!

Hinta

AI Time Machine™ paketit ovat hyvin edullisia.
Aikamatka-paketti 480+ kuvaa vain 12 €
Avatar-paketti 320+ kuvaa vain 10 €
All Inclusive -kuvapaketti 800+ kuvaa vain 18 €

Käyttäjät, joilla on aktiivinen MyHeritage Complete-sopimuksen ilmainen kokeilujakso, saavat 50 prosentin alennuksen kaikista AI Time Machine™ -paketeista.

Käyttäjät, joilla on Complete-sopimus, ovat oikeutettuja luomaan maksimissaan 3 mallia per vuosi ja saamaan jokaiselle mallille kaikki All Inclusive -kuvapaketin teemat (yli 800 kuvaa) ilman lisäkustannuksia.

Käyttäjät, jotka ovat aiemmin ostaneet 20 teeman paketin ja joilla on vielä kiintiössä jäljellä olevia teemoja, voivat käyttää niitä luodakseen minkä tahansa Time Travel -teeman yksitellen, kuten ennenkin.

Yhteenveto

Avatarien lisääminen moninkertaistaa AI Time Machine™ -hauskuuden. Täydellinen profiilikuva tai kaunis kollaasi seuraavaa sosiaalisen median julkaisua varten on vain muutaman napsautuksen päässä. Työskentelemme kovasti uusien parannusten ja ominaisuuksien parissa, jotka pitävät AI Time Machine™ -ominaisuuden hauskana ja mukaansatempaavana. Olitpa sitten jo luonut AI Time Machine™ -kuvia, joista pidät, tai olet vihdoin valmis liittymään mukaan hauskanpitoon, kutsumme sinut kokeilemaan AI Time Machine™ -ominaisuutta ja uusia avatareja jo tänään!