Uutta: Parannuksia Photo Tagger -ominaisuuteen

Uutta: Parannuksia Photo Tagger -ominaisuuteen

Syyskuussa 2022 esittelimme Photo Taggerin, maksuttoman ominaisuuden, jonka avulla voit helposti merkitä useita samasta henkilöstä otettuja valokuvia kerralla. Ominaisuus lisättiin ensin MyHeritage-mobiilisovellukseen ja myöhemmin myös MyHeritage-verkkosivustolle. Nyt meillä on ilo kertoa uusista parannuksista tähän tehokkaaseen ominaisuuteen: merkintäehdotuksiin pääsee nyt aiempaa useammista MyHeritage-verkkosivuston osioista.

Aiemmin valokuvien merkintäehdotukset näkyivät vain Photo Tagger -sivulla, johon pääsee verkkosivuston tai mobiilisovelluksen Kuvat-valikosta. Nyt voit nähdä ja vahvistaa merkintäehdotuksia myös silloin, kun katselet kaikkia tietystä henkilöstä otettuja valokuvia tai kun tarkastelet valokuvia yksitellen.

Uudet parannukset hyödyttävät kaikkia käyttäjiä, jotka ovat ottaneet Photo Taggerin käyttöön ja saaneet merkintäehdotuksia. Jos et ole kokeillut Photo Taggeria vielä, lue ohjeet sen käyttöön aiemmista julkaisuistamme ”Photo Tagger nyt MyHeritage-perhesivustolla” tai mobiilisovelluksessa.

Merkintäehdotukset näkyvät nyt myös seuraavissa paikoissa:

Sivulla, joka näyttää kaikki tietystä henkilöstä otetut valokuvat

Tälle sivulle pääsee kahdella tavalla: klikkaamalla ”Näytä kaikki” henkilön profiilipaneelin ”Valokuvat ja videot” -osiossa sukupuussa tai valitsemalla tämä henkilö ”Henkilöt”-suodattimesta ”Omat kuvani” -osiossa.

Sivun yläosaan lisättiin uusi “laatikko”:

Klikkaa laatikossa olevaa ”Tarkastele”-painiketta, jotta pääset tarkastelemaan tämän henkilön merkintäehdotuksia

Klikkaa laatikossa olevaa ”Tarkastele”-painiketta, jotta pääset tarkastelemaan tämän henkilön merkintäehdotuksia

Kaikki merkitsemisehdotukset tälle henkilölle

Kaikki merkitsemisehdotukset tälle henkilölle

Tällä sivulla voit helposti hyväksyä tai hylätä tehdyt ehdotukset.

Yksittäisen valokuvan tarkastelusivulla

Photo Taggerin merkintäehdotukset näkyvät nyt myös silloin, kun tarkastelet mitä tahansa yksittäistä valokuvaa perhesivustosi ”Omat kuvani” -osiossa. Ehdotukset näkyvät oikeanpuoleisessa sivupalkissa (merkitty punaisella alla olevaan kuvaan):

Vahvista ehdotus klikkaamalla ehdotusta ja valitsemalla sitten ”Kyllä” kuvan päälle ilmestyvästä ponnahdusikkunasta.

Avaa valikko klikkaamalla ehdotuksen vieressä olevaa kolmea pistettä. Valikosta käsin voit tarkastella tätä henkilöä sukupuussa tai hylätä merkkausehdotuksen.

Merkintäehdotuksen ”Lisää”-valikko (kolme pistettä sisältävä kuvake)

Merkintäehdotuksen ”Lisää”-valikko (kolme pistettä sisältävä kuvake)

Jos valitset ”Ei” tai valitset ”Lisää”-valikosta ”Hylkää merkintäehdotus”, se poistetaan.

Kun olet vahvistanut merkintäehdotuksen, se tulee näkyviin valokuvassa esiintyvien henkilöiden luetteloon.

Muut merkintäehdotukset valokuvasivulla

Nyt voit lisäksi tarkastella tiettyyn valokuvaan jo merkatun henkilön kaikkia muita merkintäehdotuksia. Tämä vaihtoehto tulee näkyviin valikkoon, joka avautuu, kun klikkaat henkilön nimen vieressä olevaa kolmea pistettä (merkitty punaisella alla olevaan kuvaan).

Klikkaamalla vaihtoehtoa ”Näytä merkintäehdotukset” pääset tarkastelemaan kaikkia kyseisen henkilön ehdotuksia.

Saatavuus

Photo Tagger on maksuton ominaisuus, joka on tällä hetkellä käytettävissä MyHeritage-verkkosivustolla ja maksuttomassa MyHeritage-mobiilisovelluksessa iOS:lle ja Androidille. Merkintäehdotukset tarkasteltaessa yksittäistä valokuvaa näkyvät tällä hetkellä MyHeritage-verkkosivuston työpöytäversiossa, mutta tulevat pian myös verkkosivuston mobiiliversioon ja mobiilisovellukseen.

Yksityisyys

Yksityisyys on MyHeritagen tärkein prioriteetti, ja suojelemme sitä tarkoin. Nimiin liitetyt merkkausehdotukset tarjotaan vain henkilöistä, jotka on merkitty sukupuuhusi edesmenneiksi. Lisäksi Photo Tagger on vain perhesivustosi luojien käytettävissä, ei henkilöiden, jotka olet lisännyt perhesivustosi jäseniksi tai ylläpitäjiksi. Photo Tagger toimii vain oman perhesivustosi yhteydessä, omissa valokuvissasi. Se on aikaasäästävä työkalu, jonka avulla voit merkita omia valokuviasi nopeammin.

Ennen tämän ominaisuuden käyttämistä MyHeritage pyytää käyttäjiä antamaan suostumuksensa sille, että Photo Tagger luo kasvojentunnistusmalleja valokuvissasi olevista henkilöistä. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa sivuston asetuksissa valitsemalla Yksityisyyteni > Sisältö. Jos haluat ottaa ominaisuuden uudelleen käyttöön, noudata samoja vaiheita ja klikkaa valintaruutua ottaaksesi Photo Taggerin käyttöön tai käy Photo Tagger -sivulla ja hyväksy ehdot sieltä.

Yksityisyytesi suojaamiseksi merkintäehdotukset tallennetaan MyHeritageen vain tilapäisesti. Jos et käytä Photo Taggeria ja hyväksy tai hylkää ehdotuksia kolmen kuukauden kuluessa, ehdotukset poistetaan. Myöhemmin voit kuitenkin palata Photo Tagger -sivulle ja saada uudelleen merkintäehdotuksia.

Lataa ja merkitse valokuviesi henkilöitä jo tänään

Vanhojen valokuvien merkitseminen on erinomainen tapa hallita ja järjestellä valokuviasi ja parantaa sukupuutasi. Tämän uuden päivityksen ansiosta saat Photo Taggerin tehokkaaseen käyttöön ja voit merkita yksittäisiä valokuvasi helposti ja nopeasti. Lataa perhekuviasi MyHeritageen jo tänään, niin saat valokuvatyökaluista täyden hyödyn: voit värittää, parantaa, animoida ja merkita kaikki valokuvasi yhdellä kertaa. Uusia historiallisiin valokuviin liittyviä innovaatioita on valmisteilla ja tulossa pian!