Näytä meille parantamasi ja värittämäsi valokuvat ja voit voittaa!

Näytä meille parantamasi ja värittämäsi valokuvat ja voit voittaa!

Esittele meille parantamasi ja värittämäsi valokuvat! Nyt voit käyttää MyHeritage Photo Enhancer ja MyHeritage In Color™ -ominaisuuksia rajattomasti ja aivan ilmaiseksi koko kuukauden ajan! Tapauksen kunniaksi järjestämme sosiaalisessa mediassa kilpailun parannetuista ja väritetyistä perhekuvista. Kun tarjous päättyy 10. syyskuuta, valitsemme kolme onnekasta, jotka saavat Complete-sopimuksen vuodeksi! He saavat ilmaisen pääsyn MyHeritagen koko sisältöön ja ominaisuuksiin mm. 12,5 miljardiin historialliseen tietoon, Smart Matches™ – ja Record Matches -osumiin, Instant Discoveries™ -löytöihin — ja tietenkin Photo Enhancer – ja MyHeritage In Color™ -ominaisuuksien rajattoman käytön vielä paljon tämän tarjouksemme jälkeenkin.

Kuinka osallistut:

  • Kohenna suosikki perhekuviesi laatua Photo Enhancerilla ja väritä ne MyHeritage In Color™ -ominaisuuden avulla. Meistä historialliset valokuvat, joiden takana on hyvä tarina, ovat parhaita.
  • Jaa kuva sosiaalisessa mediassa ja liitä mukaan joitain tietoja kuvasta. Käytä postauksessasi hashtagia #EnhancedandColorized ja tägää @MyHeritage.
  • Jaa myös alkuperäinen kuva, jotta näemme muutoksen tai lataa kuva vertailukuvana.

Siinä kaikki

Jos pidämme postauksestasi, saatamme ottaa sinuun yhteyttä yv:llä ja kysellä vähän lisää tietoja kuvan taustoista. Esittelemme parhaat valokuvat voittokuvien lisäksi.

Klikkaa tästä ja katso joitakin mahtavia kuvia menestyksekkäästä #ColorBeatsCoronavirusBlues kilpailustamme alkuvuodelta.

Lue lisää valokuvat -kategoriasta

Onnea matkaan!

Odotamme innokkaina kuviasi..