Céline Dion, Madonna ja yllättävä sukuyhteys

Céline Dion, Madonna ja yllättävä sukuyhteys

Näinä ”pakkoeron” aikoina on tärkeää keskittyä siteisiin, jotka yhdistävät meitä. Yhteyden pitäminen sukuun ja jopa uusien sukuyhteyksien löytäminen voi lisätä iloisia hetkiä päiviimme.  Olemme tarkastelleet aikamme merkittävimpiä kuuluisuuksia ja löytäneet epätodennäköisiä sukuyhteyksiä, jotka varmasti tuovat iloa heille ja meille! Uskoisitko, että pop-kuningattarella ja yhdellä kaikkien aikojen myydyimmistä artisteista on enemmän yhteistä kuin heidän musiikillaan? Madonna ja Céline Dion ovat, itse asiassa, kahdeksannet serkukset!

Madonna

Koko nimeltään Madonna Louise Veronica Ciccone, (s. 16. elokuuta 1958 Bay City, Michigan, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen poplaulaja ja lauluntekijä, tanssija, tuottaja, lastenkirjailija, elokuvaohjaaja ja näyttelijä  Pop-ikoniksi tituleerattu Madonna on kaikkien aikojen menestyneimpiä artisteja; hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 300 miljoonaa levyä ja on maailman myydyin naisartisti.

Celine Dion

Céline Marie Claudette Dion, (s. 30. maaliskuuta 1968 Charlemagne, Quebec, Kanada) on kanadanranskalainen laulaja. Hän on saanut vaikutteita pop-, rock- ja soulmusiikista. Dion on noussut vaatimattomasta taustasta yhdeksi kaikkien aikojen parhaiten myydyksi naisartistiksi, jonka levyjä on myyty lähes 250 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Dion on voittanut viisi Grammy-palkintoa ja oli vuonna 2004 kaikkien aikojen myydyin naisartisti. Dion on erityisen tunnettu vuoden 1997 Titanic-elokuvan tunnuskappaleesta ”My Heart Will Go On”. Dion on Las Vegasin kasinoiden residency-esitysten kaikkien aikojen menestynein sooloartisti.

Alla näet, kuinka nämä kaksi megatähteä, Madonna ja Celine Dion, ovat sukua toisilleen:

Madonnan ja Céline Dionin sukuyhteys

Tässä ei ollut kaikki, vaan olemme löytäneet muitakin kiinnostavia sukuyhteyksiä ja jaamme niitä kanssasi säännöllisesti. Käy osoitteessa https://myheritage.com/celebs/ katsomassa, mitä muita yllättäviä julkkisyhteyksiä olemme löytäneet!