MyHeritage sukupuu – Tee ilmainen sukututkimus netissä

MyHeritage sukupuu – Tee ilmainen sukututkimus netissä

Ilmainen sukututkimus netissä kiinnostaa keski-ikäisiä ja nuorempiakin yhä enemmän, koska tietojen saanti on vaivatonta ja uudet sukupuuohjelmat ovat helppoja käyttää.

Suomen Sukututkimusseuran mukaan jopa 250 000 suomalaista harrastaa jollain tapaa sukututkimusta. Tarkkaa lukua huomattavasti kasvaneesta harrastajamäärästä ei ole, mutta suomalaiset ovat maailman aktiivisimpia sukututkijoita. Voihan juuriaan kaiveleva löytää suvusta peräti kuuluisuuksia. 

MyHeritagen avulla sukututkimusta ilmaiseksi netissä

Sukututkimuksen aloittaminen voi silti tuntua vaikealta. MyHeritage tarjoaa avun sukututkimusta aloittelevalle. Alkuun pääsee sukututkimuksessa MyHeritagen sivuilla ilmaiseksikin. Monia saattaa pelottaa sukututkimuksen ja varsinkin tiedon etsimisen hankaluus. Moni on kyllästynyt googlailemaan ja etsimään tietoa sukututkimuksesta. Tai moni saattaa pelätä, että sukututkimus tulee hirvittävän kalliiksi. Monenlaisia kysymyksiä pyörii sukututkimuksesta kiinnostuneen päässä. Huoli pois. 

Sukututkimusta pelätään suotta isotöisenä urakkana. MyHeritagen työkalut ovat helppokäyttöisiä ja alku on ilmaista.  Aivan ilmaiseksi pystyy rakentamaan sukupuutaan 250 henkilöön asti.

Tutustu MyHeritagen sukupuuhun.

Sukututkimus netissä on helppoa

Sukututkijalle netti on mainio apuväline, sillä vanhoja väestötietoja on siirretty digitaaliseen muotoon erittäin paljon ja digitointityö etenee koko ajan. Aikaisemmin sukututkimus tarkoitti pitkälti arkistoissa istumista, mutta nykyään pääsee oman tietokoneen äärellä helposti 1700-luvun alkupuolen tietoihin asti.

Suuren osan tutkimustyöstä, joka ennen vaati ammattilaisen työpanoksen, voi sukututkimusharrastaja nyt tehdä netin kautta. Suomi on hyvä paikka omien juurien kartoittamiseen. Arkistot, museot ja kirjastot tallentavat kansan muistia säntillisesti ja esimerkiksi kirkonkirjoja on digitalisoitu jo 17 vuotta.

Jos haluat enemmän, valitse Complete-sopimuksen ilmainen kokeilu

Miten juuri sinä voit aloittaa MyHeritagen avulla sukututkimuksen? Rekisteröidyttyäsi MyHeritageen saat halutessasi 14 vuorokauden ilmaisen kokeilujakson käyttöösi. Jos et 14 vuorokauden aikana peruuta tilaustasi, niin sinua veloitetaan ensimmäisestä vuodesta 50 prosentin alennetulla hinnalla. Kokeilun voi kuka tahansa aloittaa tässä osoitteessa

MyHeritagen kokeilujakson aikana voit tehdä esimerkiksi hakuja ilmaiseksi omasi tai sukulaistesi nimillä. Moni meistä haluaa kuitenkin enemmän. MyHeritagen Complete-sopimuksella se enemmän on todellakin enemmän, jos haluat tuunata sukututkimussivujasi entistä paremmaksi. 

Complete-sopimus, sukututkimusta vain 50 centillä  per päivä

Complete-sopimuskin on lähes ilmainen apuväline sukututkimuksessa ja sitä voikin kokeilla ilmaiseksi netissä ja sitten päättää kiinnostaako se sinua. Sopimus veloittaa rahapussistasi ilmaisen kokeilujakson jälkeen ensimmäisenä vuonna 179 euroa eli 50 senttiä per päivä tai 15 euroa per kuukausi. Ei tule kovinkaan kalliiksi. Mitä muuta näin kivaa ja hyödyllistä saisit 50 centillä per päivä. Complete-sopimuksella saat kaikki MyHeritagen ominaisuudet käyttöösi rajoittamattomasti. Täydellisen hinnaston MyHeritagen eri sopimuksista löydät täältä 

Complete-sopimuksella saat käyttöösi asiakastuen sähköpostitse tai puhelimitse ja sopimukseen normaalisti kuuluvien toimintojen lisäksi saat käyttöösi mm. kaikki valokuvaominaisuudet: valokuvien laadun kohentamisen, mustavalkeiden kuvien värittämisen, alkuperäisten värien palauttamisen, kuvissa olevien naarmujen korjaamisen ja kuvien animoinnin; ne sisältyvät rajattomasti Complete-sopimukseen.

MyHeritage on suomenkielinen

Sukupuun rakentaminen on helppoa MyHeritagessa. Aloita itsestäsi ja lisää nimiä, päivämääriä, kuvia ja tarinoita sukulaisistasi. Jaa sitten uusi puusi sukusi kanssa. MyHeritage myös löytää uusia sukulaisia. Lähetämme sinulle osumia, jotka paljastavat uusia sukukytkentöjä, sukulaistesi kuvia ja historiallisia tietoja esivanhemmistasi. 

MyHeritage mahdollistaa hakujen tekemisen synnyintiedoista, muistokirjoituksista, avioliittotodistuksista, väestölaskentatiedoista ja muista sukututkimuslähteistä, jotka voivat avata sukusi historiaa. Ainutlaatuinen sisältö ja tarkat tulokset auttavat sinua saamaan selville enemmän suvustasi kuin olisit voinut kuvitella. 

MyHeritage on Suomen suosituimpia  sukupuusovelluksia. Toisin kuin monet muut sukupuusovellukset, MyHeritage on suomenkielinen. Suomalainen käyttäjä löytää sovelluksella myös enemmän suomalaisia sukuverkostoja. Sovellus toimii niin tietokoneella kuin mobiilisovelluksena ja synkronoi tietoja eri alustojen välillä. 

Rekisteröidy nyt MyHeritageen ja tee sukututkimusta ilmaiseksi netissä!