Uudenlainen valokuvien lataamisen elämys

Uudenlainen valokuvien lataamisen elämys

Olemme tehneet valokuvien sekä videoiden lataamisesta MyHeritage-sivustoille nopeampaa ja helpompaa! Haluatpa lisätä muutamia tai satoja kuvia yhdellä kertaa, voit vetää ja pudottaa ne mistä tahansa omalta koneeltasi ja saada enemmän väriä sukupuuhusi.

Löydät seuraavat parannukset perhesivustoltasi:

Kuvien ja videoiden lataaminen albumeihin:

Oletpa missä tahansa perhesivustollasi, voit käyttää työkalupalkin pudotusvalikkoa kuvien ja videoiden lisäämiseksi albumeihin. Valitse Kuvat-välilehden valikosta ‘Lisää kuvia & videoita’.

 

Sen hetkisen sivun päälle ilmestyy musta kerros. Voit vetää & pudottaa valokuvia ja videoita (myös dokumentteja ja äänitiedostoja) mustan kerroksen päälle kohtaan, missä lukee “Vedä valokuvia & videoita tähän”. Voit vaihtoehtoisesti klikata sinistä ”Valitse tiedostot”-painiketta ja valita tiedostot koneeltasi.

Valokuvien ja videoiden lataaminen albumeihin (Klikkaa suuremmaksi). Klikkaa “Valmis” lataamisen lopettamiseksi (Klikkaa suuremmaksi).

Kuvan lataamiseen käytetty teknologia on äärimmäisen nopea. Voit ladata hyvin suuren määrän tiedostoja ja ne latautuvat samanaikaisesti suurella nopeudella ilman huomattavaa odotusaikaa.

Voit myös tuoda kuvia ja videoita sosiaalisesta mediasta (Facebook, Google+/Picasa ja Flickr). Käytä siihen lataussivun oikeassa alakulmassa olevia kuvakkeita.

Kunkin kuvan lataaminen näkyy edistymispalkissa. Kaikki lataukset tapahtuvat rinnakkain, joten prosessi on valmis super-nopeasti! Klikkaa ”Valmis” päättääksesi prosessin ja tallentaaksesi ladatut kuvat. Voit palata sinne missä olit perhesivustollasi. Tai klikkaa ”Peruuta” lataamisen keskeyttämiseksi.

Uusien kuvien oletusalbumi on jokaisella perhesivustolla oleva “Sukupuukuvat”. Jos haluat muuttaa albumia, johon kuvat ladataan, voit tehdä sen latausivun ylälaidassa tai luoda uuden albumin klikkaamalla +painiketta.

Kuvien tai videoiden lataaminen sukupuuprofiiliin:

Kun työstät sukupuutasi MyHeritagessa käyttäen uutta online puueditoria, voit helposti lisätä kuvia kenelle tahansa puussa.

Tehdäksesi niin, klikkaa henkilöä jotta saat sukupuukortin auki. Klikkaa suurta +painiketta lisätäksesi uusia kuvia ja videoita.

Lisää kuvia sukupuukorttiin (Klikkaa suuremmaksi).

Näyttöön tulee uusi ikkuna kuvien lataamista varten. Voit vetää ja pudottaa tiedostot tai valita ne koneeltasi.

Kuvien ja videoiden lataaminen yhdelle henkilölle (Klikkaa suuremmaksi).

Kun lataat kuvia tai videoita sukupuuprofiilista, ne yhdistetään automaattisesti kyseiseen henkilöön. Ellei henkilöllä ole aikaisemmin ollut profiilikuvaa tulee ensimmäisestä ladatusta kuvasta automaattisesti hänen profiilikuvansa (sen voi muuttaa myöhemmin menemällä henkilön profiiliin).

Nyt voit mukavasti lisätä valokuvia ja videoita mihin tahansa albumiin tarvitsematta poistua siltä sivulta millä satut olemaan. Valokuvia ja videoita voidaan nyt ladata myös sukupuuprofiileihin ja yhdistää ne automaattisesti asianomaiseen henkilöön.

Uusi kuvien lataamisjärjestelmä on hyvin nopea. Hyödynnä se lataamalla kaikki historialliset kuvasi. Intuitiivisten kuvan lataamistyökalujen ja vakaiden kuvanhallinta-asetusten ansiosta, MyHeritage on loistava paikka perheen muistojen tallentamiseen ja jakamiseen.

Viihdy!