DNA Quest, perheen yhdistäminen Hyvää Huomenta Amerikka-ohjelmassa

Kommentit

Mitch Yurkovich, 37, Bad Axesta, Michiganista, adoptoitiin vauvana. Avioiduttuaan ja saatuaan neljä lasta hän kiinnostui biologisesta perheestään ja etsi tietoja heistä useiden vuosien ajan. Biologisten, edelleen yhdessä ja naimisissa olevien vanhempien löytyminen muutti hänen elämänsä. Sen mahdollisti DNA Quest, MyHeritagen pro bono-projekti, jonka tavoite on auttaa lapsena adoptoituja biologisen perheen etsimisessä.

KIITOKSET MyHeritagelle DNA Quest-projektista!

Tiedän, että tarinani on vain yksi MONISTA onnellisista lopuista tässä projektissa.

Tämän testin ansiosta elämäni on muuttunut (PAREMPAAN PÄIN). Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka kiitollinen olen.

Mitch tapasi juuri perheensä ensimmäistä kertaa. Hänen tarinansa esiteltiin “Good Morning America”-ohjelmassa:

DNA Quest

Kun Mitch kuuli MyHeritagen pro bono-projektista – DNA Questista – jossa lapsena adoptoiduille annettiin ilmaisia DNA-pakkauksia biologisten perheenjäsenten etsintään, hän tarttui mahdollisuuteen. Mitch sai ilmaisen DNA-pakkauksensa kesäkuussa ja teki testin jännittyneenä.

 

Hän lähetti näytteensä laboratorioon ja odotti innokkaasti tuloksiaan.

Heinäkuun 12. 2018 Mitch sai sähköpostiviestin DNA-osumineen; niissä oli kaikki, mitä hän toivoi ja paljon enemmän. Hän sai yli 3400 osumaa, joista kaksi hyvin läheistä: 29%:n osuma Todd-nimiseen mieheen, joka arvioitiin hänen velipuolekseen tai enokseen/sedäkseen ja 21%:n osuma Judy-nimiseen naiseen, joka olisi ehkä sisarpuoli tai isoäiti.

Toddilla oli MyHeritage-sivustolla sukupuu, johon Judy oli merkitty hänen äidikseen. Ottaen huomioon heidän ikänsä Mitch päätteli Toddin olevan hänen enonsa/setänsä ja Judyn isoäitinsä. Tehtyään hakuja netissä, Mitch löysi Judyn ex-miehestä, Bobista, kirjoitetun muistokirjoituksen, joka vahvisti Toddin ja Judyn olevan poika ja äiti, ja että Toddilla oli Scott Shaffer niminen velipuoli.

Tavoittaminen

Koska Bobilla ja Judylla ei ollut Toddin ja Scottin lisäksi muita lapsia, päätteli Mitch, että Scott olisi hänen biologinen isänsä. Hän suunnitteli viestin, jonka aikoi lähettää Scottille.

Minulla oli kirjoittamani viesti edessäni näytöllä, mutta epäröin painaa ”Lähetä”-nappulaa. Hirveä tunnemyrsky otti minut valtaansa, mutta vaimoni puhuttua minut ympäri lähetin viestin illalla yhdentoista aikaan ja yritin saada unta.

Seuraavana aamuna, perjantaina 13. heinäkuuta, Mitch näki, töissä ollessaan, Scottilta tulleen viestin.

Kaikki, mitä kerroit viestissäsi kuulostaa siltä lapselta, jonka annoimme äitisi kanssa adoptioon. Olemme odottaneet tätä päivää yli 30 vuotta. Olemme äitisi kanssa edelleen yhdessä ja sinulla on veli ja sisko. Meillä on paljon päivitettävää. Ole kiltti ja soita meille tai lähetä meille viestiä.

Mitch ei ollut uskoa, että hän oli saanut yhteyden biologisiin vanhempiinsa ja he olivat edelleen yhdessä!

Aloin vapista enkä pystynyt lopettamaan hymyilemistä! Sydämeni hakkasi ja olin aivan pyörällä päästäni! 37 vuotta olin ihmetellyt ja nyt OLIN LÖYTÄNYT biologiset vanhempani ja he olivat edelleen yhdessä! Minulla on sisaruksia, veli ja sisko!?!? Nämä uutiset olivat parempia kuin vileimmissä kuvitelmissanikaan! Alle 12 tunnissa siitä kuin näin DNA-tulokseni ja saatuani vastausviestin Scottilta, olin löytänyt biologisen perheeni!!

Taustakertomus

Mitchin vanhemmat, Scott ja Mary Louise, saivat Mitchin, teiniparina kummankin ollessa vain kuudentoista. He eivät tienneet, kuinka huolehtia vauvasta, joten he päätyivät sdoptioon. He pysyivät kuitenkin yhdessä ja ovat vuosikausia olleet onnellisesti naimisissa. He saivat myös kaksi muuta lasta; Kristenin, 23 ja Michaelin, 22. Koko perhe asuu Angel Firessä, Uudessa Meksikossa.

Yhdistyminen

Mitch jutteli muutamia kertoja perheensä kanssa puhelimessa ja he videochattailivat.

Koko Mitchin perhe oli innostunut hänen löytymisestään ja innokas paikkaamaan mennyttä aikaa. Vain muutamia päiviä tulosten saapumisesta Mitch alkoi saada viestejä serkuilta, tädeiltä, sediltä, isovanhemmilta, toisilta serkuilta jne., jotka halusivat tutustua häneen. Mitchin vanhemmatkin, Scott ja Mary, tekivät myös MyHeritage DNA-testin, joka vahvisti sen, että he todella ovat Mitchin biologiset vanhemmat.

Seuraavassa vaiheessa oli viimeinkin tavata henkilökohtaisesti. Mitch, hänen vaimonsa ja lapsensa pakkasivat laukut ja valmistautuivat henkisesti elämänsä matkalle. He suuntasivat Uuteen Meksikoon eivätkä he pettyneet.

Mitch biologisen perheensä kanssa Uudessa Meksikossa

Asetuimme taloksi ja meillä oli hyvää laatuaikaa ottaessamme mennyttä kiinni. Niiden muutamien päivien aikana kävimme ratsastamassa, kiertoajelulla ja Scottin kanssa jopa harjoittelimme maaliinammuntaa. Lähdön hetkellä olimme surullisia paluusta jokapäiväiseen elämäämme. Matka oli sellainen, mitä emme koskaan unohda!

Täällä MyHeritagessa olemme niin ylpeitä voituamme auttaa Mitchiä löytämään perheensä DNA Quest-projektin avulla. Nämä erityiset perhehetket osoittavat DNAn voiman ja sen, mistä sukututkimuksessa on oikeastaan kyse.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin