Kolmenkymmenen vuoden etsintä tuotti viimein tulosta.

Kolmenkymmenen vuoden etsintä tuotti viimein tulosta.

Ingrid Goeury, MyHeritage-käyttäjä Ranskasta tiesi teini-ikäisesti lähtien, että perheen isä ei ollut hänen biologinen isänsä. Lopulta 30 vuoden jälkeen MyHeritage DNA antoi vastauksia hänen kysymyksiinsä. Tässä on hänen kertomuksensa.

Tarinani alkaa elokuussa 2018. Tein MyHeritage-DNA-testin, koska tiesin 14-vuotiaasta lähtien, että isä, jonka nimeä kannoin, ei ollut biologinen isäni. Tuolloin se oli minulle melkoinen järkytys – valtava perhesalaisuus, oli paljastunut.

Ingrid

Ingrid

 

Kun kuukausi myöhemmin sain DNA-tulokset, niissä ei ollut läheisiä osumia – ainoastaan joitain hyvin kaukaisia serkkuja hajallaan ympäri maailmaa. Joten laitoin tulokset sivuun ja jatkoin elämääni.

Yllätys

Mutta syyskuussa 2020 sain viestin Fanny Bourdariasilta. Fanny oli tehnyt DNA-testin auttaakseen velipuoltaan, joka ei myöskään tiennyt mitään biologisesta isästään (hänen äitinsä kuoli paljastamatta salaisuutta). Fanny ei osannut ajatellakaan, että se olisikin juuri hän, joka löytäisi odottamattoman DNA-osuman. Fanny sai kokea elämänsä yllätyksen!

Olin ulkomailla lomalla, kun Fanny otti minuun yhteyttä ja lähetti minulle kuvakaappauksen MyHeritage-sivustolta. Se osoitti, että olemme 25,3%:n DNA-osuma toisillemme ja arvioitu sukulaisuussuhde oli sisarpuoli. Aluksi olin skeptinen, mutta Fanny kertoi minulle asioita, joita kukaan muu ei voisi tietää hänen isästään. Meidän isästämme. Olin täydellisessä shokissa.

Perhesalaisuus paljastui lopulta

Olen syntynyt Nancyssa, Ranskassa – ja samoin Fanny, viisi vuotta myöhemmin. Asuimme vuosia vain muutaman kilometrin päässä toisistamme tietämättä sitä.

Isämme oli sotilas, ja hänet siirrettiin useisiin eri paikkoihin ennen kuin hänen palveluksensa päättyi Korsikalla.

Ingridin ja Fannyn isä (väritetty MyHeritage In Color™ -ominaisuudella)

Ingridin ja Fannyn isä (väritetty MyHeritage In Color™ -ominaisuudella)

Valitettavasti hän kuoli syöpään vuonna 2004. Minulla ei ole koskaan ollut iloa tuntea häntä.

Fanny asuu edelleen Korsikalla. COVID-19: n takia emme ole päässeet tapaamaan, mutta aiomme tavata pian.

Käytin 30 vuotta tehden kysymyksiä siitä, kuka olen, koska en muistuttanut ketään perheeni jäsenistä. Fanny ja MyHeritage ovat täyttäneet tämän aukon elämässäni.

Fanny

Fanny

 

Tiedän nyt, että muistutan isääni ulkonäöltä, mutta ehkä myös muilla tavoin.

Fanny ja minä kirjoitamme ja lähetämme toisillemme valokuvia joka päivä.

Hän lähetti minulle kuvia isästämme ja kolmesta sisaruksestaan. Minulla on 1 veli- ja 2 sisarpuolta.

Ingridin ja Fannyn isä (väritetty MyHeritage In Color™ -ominaisuudella)

Ingridin ja Fannyn isä (väritetty MyHeritage In Color™ -ominaisuudella)

 

Minulla oli Fannyn kanssa yhteinen nuorempi veli, Olivier, joka syntyi kaksi vuotta jälkeeni, mutta valitettavasti hän kuoli aivokalvontulehdukseen 20-vuotiaana. Hän on tietämättäni levännyt Messeinissä, 5 kilometrin päässä kotoani, kaikki nämä vuodet.

Fannyn ansiosta onnistuin puhumaan asiasta äitini kanssa, Äitini sai Fannyn tuntemaan itsensä tervetulleeksi, ja he ovat olleet säännöllisesti yhteydessä siitä lähtien.

Tämä on tarinamme lyhyesti. Minulla ei ole tarpeeksi sanoja kiittääkseni MyHeritagea.