Äiti ja tytär tapaavat 30 vuotta adoption jälkeen

Äiti ja tytär tapaavat 30 vuotta adoption jälkeen

Jenna Behrmann kasvoi tietämättä mitään biologisesta perheestään tai muista mahdollisista sisaruksista. Hän halusi aina saada tietoa siitä, mistä hän on kotoisin. MyHeritagen pro bono -projekti DNA Quest saattoi lopulta Jennan yhteen hänen  biologisen äitinsä, Suen ja kolmen sisaruksen kanssa – yli 30 vuotta sen jälkeen kun hänet oli adoptoitu. Kävi ilmi, että Jenna oli asunut vain 45 minuutin ajomatkan päässä biologisesta äidistään!

Katso sydäntälämmittävä hetki heidän tapaamisestaan:

Sue

Sue Behrmann huomasi olevansa raskaana vasta raskautensa kahdeksannella kuukaudella. Koska hän ei tuntenut olevansa valmis äidiksi, teki hän vaikean päätöksen antaa vauva adoptioon. Jenna sijoitettiin Cincinnatin lastenkodiin vuonna 1987.

Vuonna 1990 Sue meni naimisiin ja muutti Hamiltonista Daytoniin, minne hän miehensä Bobbyn kanssa perusti perheen.

Sue päätti olla etsimämättä Jennaa get-go-palvelusta kunnioittaakseen adoptiovanhempia ja heidän perhe-elämäänsä, ja hän pysyi päätöksessään. Silti hän jätti oven auki Jennalle; jos Jenna jonakin päivänä päättäisi etsiä häntä.

”Tein valintani 7. huhtikuuta 1987”, Sue sanoo. ”Oli hänen vallassaan haluaisiko hän tulla etsimään minua.”

Jenna

Jenna kasvoi Eastgaten alueella Cincinnatissa. Hänellä oli onnellinen lapsuus adoptiovanhempiensa Melvinin ja Shirleyn kanssa, jotka kertoivat hänelle jo hyvin nuorena, että hänet on adoptoitu. Siitä syystä hän on aina vuosien varrella miettinyt, kuka hänen biologinen äitinsä oli ja mitkä olivat olosuhteet kun hän syntyi.

”Onko hän samanlainen kuin minä?” Hän kysyi itseltään. ”Olenko kuin hän?”

Kun adoptioäiti Shirley kuoli vuonna 2005, Jenna jatkoi biologisen perheensä etsintää.

Hän aloitti niistä vähäisistä tiedoista, joita hänen adoptiopapereissaan oli. Hänen äitinsä nimi oli peitetty valkoisella, mutta kun hän katsoi paperia valoa vasten siitä pystyi juuri ja juuri erottamaan nimen Sue Ellis (Suen tyttönimi)

Valitettavasti nimi oli liian yleinen ja muut adoptiopaperin tiedot eivät johtaneet mihinkään.

MyHeritage käynnisti vuonna 2018 DNA Quest-probonoprojektin, joka auttaa adoptoituja ja heidän perheitään löytämään toisensa DNAn avulla. Jenna vastasi tarjoukseen melkein heti, toivoen, että MyHeritage DNA -testi johtaisi hänen toivomaansa tulokseen.

MyHeritage DNA-tulokset

Jennan MyHeritage-DNA-tulokset johtivat hänet Suen Massachusettsissa asuvaan isotätiin, joka neuvoi ottamaan yhteyttä Columbuksessa asuvaan enoon.

Koska Jenna ei malttanut odottaa enon yhteydenottoa, hän etsi ja löysi sisarpuolensa Rachelin Facebookista ja lähetti tälle viestin.

Tunnin sisällä Jenna ja hänen äitinsä Sue puhuivat puhelimessa. He eivät voineet uskoa onneaan. Heidän ensimmäinen keskustelunsa kesti yli 2,5 tuntia. Sue oli erityisen iloinen saadessaan tietää 11. lapsenlapsestaan – Jennan tyttärestä Bonniesta, joka on 5-vuotias. Sue ei olisi malttanut millään odottaa heidän tapaamistaan.

Tapaaminen

Jenna ja Sue olivat haltioituneita tavatessaan viimein ja saadessaan mahdollisuuden tutustua toisiinsa henkilökohtaisesti. Kaikki perheen jäsenet toivottivat Jennan avosylin tervetulleeksi.

”Kun sinut on adoptoitu, niin sinulla ei ole aavistustakaan adoptioon johtaneista taustoista. En tiennyt, hyväksyykö hän minut, mutta hän ja kaikki muutkin perheessä hyväksyivät minut täysin. ”

Jenna kertoo tuntevansa nyt itsensä täydellisemmäksi, mikä aikaisemmin puuttui hänen elämästään.

”Minusta tuntuu, että olen tehnyt täyden ympyrän. Tunnen olevani ehjä. ”

Sue odottaa malttamattomana uutta tapaamista.

”Odotan paljon enemmän vierailuja!” Hän sanoo.

Jenna on ikuisesti kiitollinen tunteikkaasta ja elämää muuttavasta löydöstään, jonka hän teki MyHeritagen ansiosta. ”Jos sitä testiä ei olisi ollut, niin luultavasti etsisin yhä häntä”, hän sanoo.

Ilman DNA Quest -projektia Jennan ja Suen yhdistäminen ei olisi ollut mahdollista. Olemme niin ylpeitä, että saimme tämän perheen yhteen.