tyttärentytär täytti lupauksen: kadoksissa ollut eno löytyi

tyttärentytär täytti lupauksen: kadoksissa ollut eno löytyi

Oklahoma Citystä olevan 31 vuotiaan Jessica Shackelfordin isoisä antoi hänelle tehtävän löytää kaikki Jessican kateissa olevat enot ja tädit. Hänen isoisänsä tiesi, että hänellä oli seitsemän lasta aikaisemmista suhteistaan, mutta valitettavasti hänellä ei koskaan ollut ollut mahdollisuutta olla osana heidän elämäänsä. Isoisä oli menettänyt yhteyden lasten äiteihin pian heidän syntymänsä jälkeen. Myöhemmin elämässään hän pyysi, että tyttärentytär, Jessica auttaisi häntä nyt jo aikuisten lastensa paikallistamisessa.

Laajan tutkimuksensa kautta, tyttärentytär onnistui löytää kaikki yhtä lukuunottamatta. Sitten isoisä valitettavasti kuoli.

 ”Tuntui kuin olisin pettänyt hänet”, Jessica sanoo.

Onneksi isoisä oli tehnyt DNA-testin ja ladannut sen useille DNA-sivustoille, mm. MyHeritageen.

Kuusi kuukautta isoisän kuoleman jälkeen Jessica sai viestin MyHeritage-palvelun kautta 51 vuotiaalta Stephen Brownilta, Jacksonvillestä, Floridasta.

Kadoksissa ollut eno

Yksinhuoltajaäiti oli kasvattanut Stephenin ja hän oli etsinyt isäänsä 1990-luvulta lähtien. Hän oli se kadoksissa ollut eno!

Katso heidän sydäntä lämmittävä tapaamisensa:

Varttuessaan Stephen oli aina tiennyt isänsä nimen, mutta se oli liian vähän tietoa, jotta hän olisi päässyt eteenpäin.

 ”Jos olet koskaan yrittänyt googlettaa James Ronald Robertsia tai James R. Robertsia, niin tiedät, että heitä on hakutuloksissa yli 10 000.”

Isä löytyi viimein

Stephenin tyttöystävä osti hänelle MyHeritage DNA -pakkauksen auttaakseen häntä paikallistamaan isänsä. Kiitospäivää edeltävänä iltana Stephen sai DNA-tuloksensa MyHeritagesta ja lähes välittömästi hän huomasi olevansa osumana James Robertsille – hän oli viimeinkin löytänyt isänsä!

Hän otti heti yhteyttä Jessicaan, jonka täytyi kertoa hänelle huonot uutiset Stephenin isän kuolemasta.

 ”On kovaa, että kun sain tulokset ja olin etsinyt isääni 51 vuotta, myöhästyin hänen tapaamisesta viidellä kuukaudella.”

Stephen oli kuitenkin iloinen siitä, että hänellä on kuusi sisarusta!

 ”Pettymykseni muuttui kuitenkin iloksi saatuani kuulla, että minulla on veljiä ja sisaria, joista en ollut tiennyt mitään.”

Tonya, Jessican äiti kertoi:

 ”On kuin olisimme olleet ystäviä tai saman perheen jäseniä koko ikämme.”

Kun Tonya, Jessica ja muut sisarukset kertoivat Stephenille lisää hänen isästään, hän huomasi heillä olevan paljon yhteistä. Kuten isänsä, niin Stephenkin oli palvellut armeijassa ja vieläpä samassa puolustushaarassa, merivoimissa.

Jessica ja Tonya järjestivät Stephenille erikoislahjan.

 ”Päätin antaa hänelle yhden muiston, jonka sain isoisän kuoltua…hänen Vietnamin veteraani hattunsa, jota hän käytti joka päivä. Ostan hänelle myös kaulakorun, johon tulee Navy-kaiverrus ja johon laitan vähän isoisän tuhkaa.”

 ”Haluan hänen saavan jotain konkreettista. Minulla on muistoni, joten voin luopua hatustani.”

Jessica selittää:

 ”Tiedän, että isoisä hymyilee ylhäältä. Me teimme sen, löysimme kaikki lapset ja ympyrä on sulkeutunut.”

Onko sinulla jaettavana hieno DNA-kertomus? Meistä olisi kiva kuulla se! Kerro meille kommenteissa!