Perheen löytäminen lopulta, kaiken toivon jo kadottua!

Perheen löytäminen lopulta, kaiken toivon jo kadottua!

Patrick Tarin Amarillosta, Texasista kasvoi isänsä sisaren ja hänen miehensä hoivissa. Patrickin isä kuoli auto-onnettomuudessa, kun Patrick oli 10-vuotias, eikä hän tiennyt mitään äidistään eikä muusta perheestään. Eräänä päivänä hän löysi isänsä kirjoittaman kirjeen, joka käänsi hänen maailmansa ylösalaisin. Hänen isänsä oli kirjoittanut kirjeen sisarelleen – Patrickin tädille – selittäen, että hänen suhteensa Patrickin äitiin oli kireä ja hän oli päättänyt jättää tämän ja ottaa Patrickin luokseen ilman Patrickin äidin suostumusta. Toisin sanoen Patrick oli kidnapattu äidiltään.

MyHeritagen DNA-testi

Patrickin isä mainitsi kirjeessä myös entisen vaimonsa tyttären, mutta kaikki mitä Patrick tiesi hänestä, oli nimi Debbie. Niin vähäisellä tietomäärällä hänellä ei ollut paljonkaan toivoa löytää äitiään, mutta hän teki kaikkensa:  sukututkimusta, DNA-testin ja yhdessä vaiheessa hän jopa palkkasi yksityisetsivän. Kaikki nämä ponnistelut osoittautuivat turhiksi.

Patrick oli jo menettämässä toivonsa, kun hän kuuli myös MyHeritagen tarjoavan DNA-testejä. Etsittyään perhettään tuloksettomasti niin monta vuotta, Patrickin odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta hän päätti kuitenkin ostaa pakkauksen.

Noin kuukautta myöhemmin Patrickin vaimo Marie – joka hallinnoi Patrickin MyHeritage-tiliä – tarkisti hänen DNA-tuloksiaan, eikä voinut uskoa silmiään, kun vastaan tuli osuma Jessica Salinas-nimiseen veljen/siskon tyttäreen.

Tietäen, että Patrick olisi järkyttynyt taas uudesta pettymyksestä, Marie päätti ottaa yhteyttä Jessicaan sanomatta siitä Patrickille sanaakaan. Marie kirjoitti Jessicalle ja kertoi hänelle ne asiat, joita tiesi Patrickin perheestä.

Muutamaa minuuttia myöhemmin, hän viestitti minulle takaisin ja sanoi tunnistavansa tarinan yksityiskohdat. Halusin silti jonkinlaista todistusaineistoa, joten pyysin kuvaa Patrickin äidistä ja Jessica lähetti sen minulle.

Valokuvassa oleva nainen näytti täsmälleen Patrickilta.

Patrickin äiti

Patrickin äiti

Patrick

Patrick

Patrickin äiti

Marie alkoi täristä ja itkeä, ja sohvalla istunut Patrick tuli katsomaan, mikä oli hätänä. Sanoin hänelle: ”Löysimme äitisi. Löysimme hänet. Tässä on kuva äidistäsi.” Patrick putosi takaisin sohvalle heikkona liikutuksesta.

Debbie, Patrickin sisko, kertoi hänelle, että hän ja heidän äitinsä, Elisabeth Aaronson, olivat etsineet Patrickia yhtä epätoivoisesti kaikkien näiden vuosien ajan. Kun Patrick ensin katosi, Elisabethille oli kerrottu, että hänen entinen aviomiehensä toisi Patrickin takaisin hänen luokseen tiettynä aikana ja tiettyyn puistoon. Elisabeth odotti heitä siellä, mutta eivät he koskaan ilmaantuneet.

Hän palasi puistoon päivien, viikkojen ja kuukausien ajan Patrickin kuvan kanssa kysyen ohikulkijoilta, olivatko he nähneet Patrickia … turhaan. Kuukaudet muuttuivat vuosiksi ja vuodet, vuosikymmeniksi. Valitettavasti vain vuosi ennen kuin Patrick sai osuman Jessicaan, Elisabeth kuoli.

”Ilman MyHeritagea, Patrickin unelma saada lisää tietoa äidistään ei todennäköisesti olisi onnistunut”, sanoo Marie

Vaikka Patrick ei voinut tavata äitiään, hän löysi koko perheensä, josta ei ollut tiennyt. Patrick sai selville, että hänellä oli kahdeksan sisarusta, joista viisi oli edelleen elossa. Ainoana lapsena kasvaneesta Patrickista oli ilo tutustua uusiin sisaruksiinsa.

Oletko sinä tehnyt upeita löytöjä MyHeritage DNA-testin avulla? Haluaisimme kuulla niistä. Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Tilaa nyt oma DNA-testisi!