Vaikean etsinnän jälkeen Johannes löytää rakastavan perheen

Vaikean etsinnän jälkeen Johannes löytää rakastavan perheen

Lapsena adoptoitu Johannes varttui Saksassa. 20-vuotiaana hän päätti yrittää ottaa yhteyttä biologiseen äitinsä.

Yritin saada yhteyden häneen; kirjoitin hänelle kirjeen ja liitin siihen kuvani, mutta hän lähetti kirjeeni takaisin ja kirjoitti, että hän ei halunnut olla yhteydessä minuun.

Johanneksen mukaan tämä johtui osittain siitä, että hänen biologisen äitinsä silloinen kumppani ei tiennyt Johanneksen olemassa olosta.

Näin isoäitini kerran, vähän ennen hänen kuolemaansa. Minulla ei ollut yhteyttä biologiseen perheeseeni 25 vuoteen ja ajattelin, että tämä on nyt tässä.

Johanneksen biologista isää ei ollut mainittu synnyintodistuksessa eikä hänellä ollut mitään tietoa isästään.

Toivoessaan saavansa lisää tietoa siitä, mistä hän oli kotoisin ja löytääkseen isänsä perheen, hän teki MyHeritage DNA -testin. Tulosten tultua häneen otti yhteyttä nainen, johon hänellä oli 6,7%: n osuma: ensimmäinen serkku yhden polven takaa (hänen isoisänsä veljen tytär äitilinjasta), joka asuu Japanissa. Hän ei ollut koskaan kuullutkaan Johanneksesta, mutta yhdessä he pystyivät yhdistämään palaset. Hän esitteli Johanneksen sisarpuolelleen, joka asuu Coloradossa, USA:ssa, ja toiselle sisarelle, joka asuu Saksassa, kuten Johanneskin.

Johannes tapasi äskettäin serkkunsa ja hänen miehensä, jotka asuvat Saksassa.

Vasemmalta: Johanneksen adoptioisä, hänen serkkunsa miehineen ja hänen adoptioäitinsä

Vasemmalta: Johanneksen adoptioisä, hänen serkkunsa miehineen ja hänen adoptioäitinsä

Serkku tiesi myös kertoa, että Johanneksen isoisä ei ollut enää elossa, mutta hänen veljensä oli – ja myös hän asuu Saksassa! He asuvat 700 kilometrin päässä toisistaan ja tapasivat toisensa vähän aikaa sitten.

Vasemmalta: Johanneksen isosetä ja Johannes

Vasemmalta: Johanneksen isosetä ja Johannes

“Olen niin iloinen, että minulla on nyt oikea sukulainen, joka on tosi kiva” sanoo Johannes. ”Olen hyvin liikuttunut, enkä koskaan osannut odottaa tätä. Toivottavasti saan lähiaikoina tutustua muihinkin perheeni jäseniin.”

Oletko sinä löytänyt yhteyksiä sukuusi MyHeritage DNA-testin avulla? Meistä olisi kiva kuulla niistä – kerro kommenteissa!