Bill löysi sisarpuolen MyHeritage DNAn avulla

Kommentit

 

Bill (William) Proctor adoptoitiin kolmen kuukauden ikäisenä vuonna 1946. Hänen adoptiovanhempansa kertoivat asiasta Billille, mutta hän ei ollut koskaan kiinnostunut etsimään juuriaan – ei ennen kuin hänen oma tyttärensä kasvoi ja alkoi kysellä. Koska sekä Bill, että hänen äitinsä olivat adoptiolapsia, tytär oli kiinnostunut biologisista sukulaisista. Silloin Bill ei osannut kuvitella löytävänsä melko lähellä asuvan sisarpuolensa!

Bill teki DNA-testin ja latasi DNA-tuloksensa MyHeritageen Marraskuussa 2017.

Käännekohta

Pian DNA-tietojen lataamisen jälkeen Bill sai osuman sisarpuoleen Barbara Jones Harperiin (Green). Barbara oli tehnyt MyHeritage DNA-testin elokuussa 2017, mutta tämä oli ensimmäinen tämän tyyppinen osuma. Bill yritti ottaa yhteyttä Barbaraan varmistaakseen osuman oikeellisuuden, mutta ei onnistunut siinä.

Sitten Bill otti yhteyttä MyHeritageen ja pyysi apua. MyHeritagen tutkimustiimi auttoi Billiä ja esitteli Billin ja Barbaran toisilleen. He juttelivat puhelimessa ja oli kuin he olisivat aina tunteneet toisensa. Kävi selville, että he olivat vuosikausia asuneet vain n. 50 kilometrin päässä toisistaan, silti tietämättä mitään toistensa olemassa olosta.

Bill ja Barbara kertoivat toisilleen elämästään ja saivat selville, että heillä oli yhteinen äiti. Barbara ei ollut koskaan tiennyt äitinsä luopuneen lapsestaan ja se  yllätti hänet täysin.

Tapaaminen

Bill ja Barbara tapasivat toisensa ensimmäisen kerran kasvokkain  Billin kodissa Greenvillessä, Pohjois-Carolinassa ja huomasivat, että heillä on ulkonäön lisäksi paljon muutakin yhteistä.

 

Viikkoa myöhemmin Bill kertoo:

”Kävimme viime lauantaina Barbaran kanssa lounaalla ja tänä lauantaina kokoonnumme perheiden kanssa Parker’s BBQ:ssa. Olen yllättynyt yhteydestäni Barbaraan; tuntuu kuin olisin tuntenut hänet koko ikäni. Kiitoksia siitä, että saitte tämän tapahtumaan.”

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin