Sisarpuolet tapaavat toisensa 63 vuoden jälkeen

Kommentit

Kun sisarpuolet Peni ja Sue löysivät toisensa ja juttelivat ensimmäistä kertaa, he ihmettelivät välillään olevia yhtäläisyyksiä.

Peni hämmästeli sitä, kuinka heidän silmänsä muistuttivat toisiaan niin paljon.

Kun katselin Suen kuvaa, jonka hän ensin lähetti minulle, hänellä oli siinä samat silmät, joita olin meikannut vuosikausia.

Peni Yeoman syntyi heinäkuussa 1954 ja Sue Woodward heinäkuussa 1955. Kumpikin oli laitettu adoptioon heti syntymän jälkeen. Peni adoptoitiin Ohioon ja Sue Pohjois-Carolinaan. Heidän oli, MyHeritage DNAn avulla, mahdollista löytää toisensa ja tavata ensimmäistä kertaa.

Katso täällä video heidän tapaamisestaan.

Kummallakaan sisaruksista ei ollut juuri mitään tietoa biologisista vanhemmistaan ja kumpikin oli, omalla tahollaan, etsinyt perheen jäseniä vuosikausia, mutta turhaan.

Suen adoptioäiti oli hyvin halukas auttamaan häntä etsinnöissä, mutta Pohjois-Carolinan osavaltion adoptioasiakirjoja oli todella vaikea saada. Osavaltio usein sinetöi tiedot eikä anna niitä adoptoiduille. Ainoa lähtötieto, mikä hänellä oli, oli hänen syntymänsä päivämäärä, aika ja paikka.

Sue 11-vuotiaana adoptiovanhempiensa kanssa

Kumpikin, sekä Peni että Sue, teki MyHeritage DNA-testin hetken mielijohteesta eikä todellakaan odottanut löytävänsä mitään merkittävää. Kuukausi sen jälkeen, kun Sue oli tehnyt testin, hän sai MyHeritagelta ilmoituksen läheisestä osumasta. Hänellä kesti kokonaisen viikon sulatella sitä, että hänellä todella saattaa olla olemassa läheinen biologisen perheen jäsen!

Sisarukset ottivat yhteyttä toisiinsa ja tunsivat välittömästi yhteenkuuluvuutta. Samankaltaisuudet eivät rajoittuneet pelkästään silmiin; listaan lisättiin heidän pituutensa ja se, että kummallakin on kaksi lasta. Kummankin vanhimman pojan nimi on Joe ja heidän nuorimmat lapsenlapsensa ovat samanikäisiä; toisen nimi on Ave ja toisen Eva!

Peni ja Sue keskustelivat puhelimessa monta kertaa ja jakoivat perhekuvia ennen ensimmäistä tapaamista. Päivä, jolloin Sue matkusti kotoaan Ohioon tapaamaan Peniä henkilökohtaisesti, oli täynnä tunteita.

Peni ja Sue ensitapaamisessaan Marionissa, Ohiossa

Peni on vakuuttunut siitä, että heidän tapaamisensa ei olisi ollut mahdollista ilman MyHeritage DNAta.

Ilman MyHeritage DNAta emme olisi koskaan löytäneet toisiamme.

Sisarukset olivat haltioituneita toistensa tapaamisesta ja kummallakin oli tunne kuulumisesta johonkin. He eivät tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta nyt he ovat varmoja siitä, että kohtaavat sen yhdessä, perheenä.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin