Euroviisukaksoset

Kommentit

Nämä neljä lahjakasta lauluduoa tulivat kuuluisiksi Euroviisuissa, sillä kukin duo koostuu identtisistä kaksosista. Heidän välillään oleva side ylittää heidän yhteisen DNAnsa. Nämä kaksoset todistavat, että kokonaisuus on suurempi kuin osiensa summa.

  1. Anastasijaja Marija Tolmatšova

Anastasija ja Marija Tolmatšova, Tolmatšova sisarukset edustivat Venäjää vuonna 2014. On selvää, mistä heidän musiikilliset juurensa tulevat – heidän äitinsä oli sekä heidän opettajansa että mentorinsa. Heidän Euroviisuhistoriansa on melko laaja. Ennen kuin he edustivat Venäjää vuonna 2014, he olivat vuonna 2006 voittaneet Junior Euroviisukilpailun ollessaan 9-vuotiaita. Vaikka he eivät kilpailleet virallisesti vuosina 2009 ja 2010, he esiintyivät noina vuosina kilpailuissa.

  1. John ja Edward Grimes

Edustettuaan Irlantia vuosina 2011 ja 2012 Eurovision kilpailuissa, identtiset kaksoset, jotka tunnetaan nimellä Jedward, John ja Edward Grimes ovat viettäneet henkilökohtaisen ja ammatillisen elämänsä täysin synkronoituna. Jedward alkoi laulaa koulun esityksissä eikä ole pysähtynyt. Eurovision lisäksi he ovat jatkaneet kilpailua X Factorissa, julkaisseet kolme albumia ja yhdeksän singleä. Nämä kaksi ovat niin läheisiä, että he harvoin lähtevät toistensa vierestä, paitsi jos ”jompikumpi meistä haluaa mennä kauppaan ostamaan karkkeja.”

  1. Daniela ja Veronika Nizlová

Daniela ja Veronika Nízlová, identtiset kaksoset, jotka alkoivat laulaa ennen kuin he osasivat puhua, antoivat duolleen nimen TWiiNS. Vaikka he edustivat Slovakiaa vuonna 2011 järjestetyssä Eurovision-kilpailussa, Daniela ja Veronika aloittivat Euroviisu-uransa vuonna 2008 Tšekin edustajan Tereza Kerndlovan taustalaulajina ja tanssijoina.

  1. Sophie ja Magaly Gilles

Ranskalainen laulava sensaatio, Sophie ja Magaly Gilles, saavutti Euroviisukuuluisuutta, kun he edustivat Luxemburgia vuoden 1980 Eurovision-laulukilpailussa kappaleellaan Le Papa Pingouin. Esitys muistetaan tanssivasta ”pingviinistä”, joka heillä oli lavalla. Kilpailun yhdeksännestä sijasta huolimatta kappale sai valtavan kaupallisen menestyksen Ranskassa – levyä myytiin miljoona kappaletta.

Näillä dynaamisilla duoilla on runsaasti musiikillista lahjakkuutta, joka on koodattu heidän DNAhansa. Oletko ajatellut, mitä on koodattu sinun DNAhasi? Ota selvää tutustumalla MyHeritage DNA-testiin jo tänään!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin