Vuosi 2021: MyHeritagen vuosikatsaus

Vuosi 2021: MyHeritagen vuosikatsaus

Vuosi 2021 oli jännittävä ja haastava. Tänä vuonna näimme yksityishenkilöiden lentävän avaruuteen, COVID-rokotteita annettiin maailmanlaajuisesti, vuodelle 2020 suunniteltuja suurtapahtumia järjestettiin vuoden myöhässä, ja maailmanlaajuiset toimitusketjuongelmat häiritsivät elämäämme. Nämä kaksi viime vuotta ovat opettaneet meille, että joustavuus ja kestävyys ovat avainasemassa.

MyHeritage Suomessa

Helmikuusta alkaen MyHeritagen sponsoroima, MTV3:n uutuussarja Sukuni salat vei Suomen rakastetuimpia tähtiä matkalle sukunsa menneisyyteen.

Sukututkimuskonferenssit

Olimme mukana maailman suurimmassa virtuaalisessa sukututkimuskonferenssissa RootsTechissä kahdeksalla suomenkielisellä videolla.

Maaliskuussa osallistuimme Suomen Sukututkimusseuran järjestämään virtuaaliseen Suku 2021 -tapahtumaan.

Lokakuussa otimme osaa Vantaan Seudun Sukututkijoiden järjestämään Vuoden 2021 Kuulutko Sukuuni -tapahtumaan. Verkkotapahtumaan osallistui yli 500 henkilöä ja jokaiseen luentoon osallistui noin 300 kuulijaa.

MyHeritage Facebook-livet torstaisin klo 19

Meillä oli 44 Fb-liveä, joihin osallistui yhteensä 3510 henkilöä ja nauhoituksia on jälkeenpäin katsonut 66 000 ihmistä.

Livelähetysten aihealueet jakautuivat seuraavasti: online sukupuu 16, DNA 12, Valokuvatyökalut ja mobiilisovellus 6, Family Tree Builder -sukututkimusohjelma 3, MyHeritagen historiallisten tietojen kokoelmat 2 ja 5 lähetystä, joiden aiheina oli Tukikeskus, Tietopankki, yksityisyys & turvallisuus, viestintä sekä MyHeritage-sopimukset.

Lähetykset ovat edelleen katsottavissa MyHeritagen Facebook-sivun videot-osiossa.

Blogi

Suomenkielisessä blogissa julkaisimme vuonna 2021 144 artikkelia, joista 56 liittyi suomalaiseen sukututkimukseen, sukututkijan saatavilla oleviin dokumentteihin ja niiden hyödyntämiseen, suomen historiaan ja suomalaisiin perinteisiin. Lisäksi julkaisimme 3 suomalaista käyttäjätarinaa.

MyHeritage globaalisti

Me täällä MyHeritagessa olemme olleet kanssanne samassa veneessä ja jatkaneet sitä, minkä osaamme parhaiten: uusien ideoiden kehittämistä jotta käyttäjäkokemuksesi MyHeritagessa olisi parempi ja jotta sukuhistorian löytäminen olisi helpompaa ja menestyksekkäämpää.

Julkaisimme useita uusia valokuvaominaisuuksia, jotka vahvistavat asemaamme ensisijaisena alustana perhekuvien lataamiseen ja jakamiseen. Uraauurtava Deep Nostalgia™ -ominaisuutemme, jonka avulla voit animoida still-kuvien kasvoja, levisi viruksen lailla, ja sen julkaisun jälkeen animaatioita luotiin miljoonia jo muutamassa päivässä. Deep Nostalgia™: n ansiosta MyHeritagen mobiilisovellus nousi App Storen kärkeen ja oli suosituin ilmainen sovellus 22 maassa! Lisäsimme myös useita työkaluja, joiden avulla DNA-osumia on entistä helpompi tutkia.

18 vuotta perustamisemme jälkeen johtava maailmanlaajuinen sijoitusyhtiö Francisco Partners osti MyHeritagen. Francisco Partners sopii täydellisesti yhteen missiomme kanssa, ja yhdessä työskentelemme yhtä ahkerasti kuin ennenkin parantaaksemme sukuhistorian tulevaisuutta.

MyHeritage on sitoutunut lisäämään historiallisia tietoja ympäri maailmaa sukututkimuksen edistämiseksi. Elokuussa ostimme Filaen, johtavan sukututkimuspalvelun Ranskassa. MyHeritage-käyttäjillä on jo pääsy lähes miljardiin ranskalaiseen historialliseen tietoon, jotka on lisätty MyHeritageen tämän yrityskaupan seurauksena.

Vuonna 2021 ilmainen, verkossa järjestettävä, suorassa lähetyksessä tapahtuva sukututkimuswebinaaritarjontamme jatkui täydellä teholla. Järjestimme viikoittain Kysy asiantuntijalta -istuntoja ja satoja Facebook Live -lähetyksiä useilla eri kielillä. Juhlimme myös 150. englanninkielistä Facebook Live – lähetystä!

Alla koko yhteenveto MyHeritagen vuodesta 2021:

Tammikuu

Geneettiset ryhmät on ollut yksi tärkeimmistä lisäyksistä DNA-testiin sen lanseerauksesta lähtien. Tammikuussa, vain muutama viikko Geneettiset ryhmät -ominaisuuden ensimmäisen julkaisun jälkeen, ilmoitimme merkittävistä parannuksista siihen: Sivulle lisättiin nyt myös aikajanasäädin (musta taustaväri), jonka avulla voit helposti siirtyä ajanjaksosta toiseen 50 vuoden välein kun tarkastelet ryhmän muuttoreittejä ja tärkeimmät sijainnit -osio, josta näet, missä geneettisten ryhmien jäsenet ovat asuneet tiettyinä ajanjaksoina.

Geneettisten ryhmien aikajana-animaatio

Geneettisten ryhmien aikajana-animaatio

Ensimmäinen vuonna 2021 julkaistu valokuvaustyökalumme oli Värientisöinti – Color Restoration, joka palauttaa haalistuneiden värivalokuvien värit. Se sopii erinomaisesti skannattujen, 1950-1990-luvulla otettujen valokuvien värien palauttamiseen, jotka ovat vuosien varrella haalistuneet. Julkaisun jälkeen MyHeritagessa on 16,4 miljoonan valokuvan värit palautettu!

Photo Storyteller™ oli myös hitti. Tämän, vain mobiililaitteille tarkoitetun ominaisuuden avulla voit nauhoittaa tarinoita suosikkikuviesi takaa ja liittää äänikertomuksen kuviin MyHeritage-mobiilisovelluksen avulla. Ominaisuuden julkaisun jälkeen MyHeritageen on tallennettu 692 tuhatta tarinaa.

Helmikuu

Helmikuussa DNA-käyttäjämme iloitsivat, kun julkistimme uuden päivityksen Theory of Family Relativity™ -teorioista. Tämä DNA-tutkimusta mullistava ominaisuus tarjoaa johtolankoja, jotka voivat selittää sinun ja DNA-osumasi  välisen sukulaisuussuhteen. TOFR perustuu kokoelmissamme oleviin sukupuihin ja historiallisiin tietoihin.

Ennen Yhdysvalloissa vietettävää presidentinpäivää MyHeritage julkaisi innovatiivisen mainoksen, jossa näet Abraham Lincolnin ennennäkemättömällä tavalla, kun hän tutkii sukuhistoriaansa MyHeritagessa. Tämä oli esimakua MyHeritagen tekoälyyn perustuvista innovaatioista, jotka pian toisivat sukuhistoriaan aivan uudenlaista näkökulmaa ja herättäisivät sen eloon.

Helmikuussa kerroimme myös hyvistä uutisista Family Tree Builderin Mac-käyttäjille, kun julkaisimme uuden version rakastetusta Family Tree Builder -ohjelmistostamme macOS Big Surille.

Osana MyHeritagen DNA-mätsäys -ominaisuuksien parantamisen trendiä julkaisimme pari uutta lisäystä MyHeritagen jaettujen DNA-osumien palveluun, mikä helpottaa olennaisten tietojen saamista jaetuista osumista. Näihin kuuluvat merkintä siitä, näkyykö jaettu DNA-osuma MyHeritagen sukupuussa, ja onko jaettuun osumaan lisätty muistiinpanoja – nämä molemmat ovat käyttäjien toivomia lisäyksiä.

Helmikuun lopulla julkistimme #LoveInFullColor Ystävänpäivä-kilpailumme voittajat. Pyysimme käyttäjiämme jakamaan paranneltuja, väritettyjä ja/tai värientisöityjä hääkuvia, ja olimme ällikällä lyötyjä – niin upeita kuvia ja kiehtovia tarinoita eri puolilta maailmaa!

Kaikki tämä oli vain lämmittelyä sille, mitä oli tulossa helmikuun lopussa, kun Deep Nostalgia™ -ominaisuuden julkistaminen valloitti maailman. Verkkosivustollamme oli ennätysmäinen kävijämäärä, kun miljoonat ihmiset ryntäsivät animoimaan historiallisia valokuviaan ja herättämään menneisyyden eloon. MyHeritage lisensoi valokuvien animointiin tarkoitetun merkittävän teknologian D-ID:ltä, joka on erikoistunut videon uusintamiseen syväoppimisen avulla.

Uraauurtava valokuvaominaisuus, jonka avulla voit animoida rakkaidesi kasvot still-kuviin, levisi kaikkialle internettiin välittömästi.

Käyttäjät reagoivat ihmetellen ja tunteella: jotkut olivat kauhuissaan nähdessään esi-isiensä, joita he eivät olleet koskaan tavanneet – jotkut yli 100 vuoden takaa – liikkuvan, räpäyttävän silmiään ja hymyilevän, kun taas toiset liikuttuivat kyyneliin nähdessään kadonneiden läheistensä, joista oli muistona vain kuvia, liikkuvan niin monen vuoden jälkeen.

Maaliskuu

Deep Nostalgia™ kasvatti jatkuvasti suosiotaan ja animoituja kuvia jaettiin kaikkialla maailmassa. Kahdessa viikossa miljoonat ihmiset ovat animoineet jo yli 37 miljoonaa kuvaa ja kohta 50 miljoonaa.

Tämä video kuvaa hyvin sitä maailmanlaajuista ilmiötä, joka Deep Nostalgia™ -ominaisuudesta tuli:

Maaliskuun lopulla ilmoitimme toisesta lisäyksestä MyHeritagen DNA-osumiin: mahdollisuudesta verrata omia geneettisiä ryhmiäsi DNA-osumiesi ryhmiin Tarkastele DNA-osumaa -sivulla.

Huhtikuu

Huhtikuussa järjestimme Legacy Family Tree Webinars -palvelussa toisen vuotuisen 24-tunnin sukututkimuswebinaarimaratonin. Tapahtuma oli suuri menestys. Voit katsoa tallenteita milloin tahansa FamilyTreeWebinars.com-sivustolla, jos sinulla on webinaari-jäsenyys.

Otimme käyttöön 10 uutta Deep Nostalgia™ -animaatiota, joiden avulla käyttäjät voivat animoida valokuvia laajemmalla kirjolla eleitä ja tunteita, kuten hymyilyllä täydestä sydämestä, lentosuukon lähettämisellä ja monella muulla vaihtoehdolla.

Ilmoitimme, että Francisco Partners, johtava maailmanlaajuinen sijoitusyhtiö, joka on erikoistunut teknologiayritysten kumppanuuksiin, oli ostanut MyHeritagen. Olemme innoissamme tilaisuudesta nopeuttaa MyHeritagen kasvuvisiota, jolloin voimme jatkaa valtsemallamme tiellä ja tehdä sitä, mitä osaamme parhaiten – asettaa käyttäjämme etusijalle ja tarjota heille elämää rikastuttavia ja joskus elämää muuttavia kokemuksia.

Teimme verkkosivustollamme muutamia parannuksia navigointiin. MyHeritage-sivustolla navigointi on nyt intuitiivisempaa ja sinun on helpompi löytää haluamaasi paikkaan.

Toukokuu

Euroopan voitonpäivää varten MyHeritagen tutkimusryhmä löysi upeita V-E-päivän valokuvia MyHeritagen käyttäjiltä ja otti yhteyttä heihin löytääkseen tarinat kuvien takana. Me myös väritimme ja paransimme kuvia MyHeritagen valokuvatyökaluilla.

Kun paljon odotettu Friends-tv-sarjan jälleennäkemisjakso sai ensi-iltansa yli 17 vuotta viimeisen jakson esittämisen jälkeen, MyHeritagen tutkimusryhmä tutustuo perusteellisesti näyttelijöiden sukupuihin ja paljasti, että Courteney Cox (Monica) ja Matthew Perry (Chandler) ovat itse asiassa 11. serkkuja! Paljastus aiheutti melkoisen kohun maailmanlaajuisessa mediassa.

Kesäkuu

Kesäkuussa lisäsimme valokuvatyökalupakkiimme uuden valokuvaominaisuuden ja otimme käyttöön valokuvien korjauksen, jonka avulla käyttäjät voivat automaattisesti korjata naarmuuntuneita ja vaurioituneita valokuviaan MyHeritagessa.

Photo Repair korjaa automaattisesti naarmuja, repeämiä, reikiä, tahroja ja muita vaurioita historiallisissa valokuvissa. Tämä oli jälleen yksi onnistunut yhteistyö DeOldifyn kanssa. Sen julkaisun jälkeen MyHeritagessa on korjattu 1,75 miljoonaa valokuvaa.

Heinäkuu

Heinäkuun 4. päivän kunniaksi MyHeritagen tutkimusryhmä löysi joitakin kiehtovia historiallisia valokuvia, jotka on otettu jopa 150 vuotta sitten. Väritimme ja paransimme niitä, jotta saimme aikaan upeita, täysvärisiä ja kristallinkirkkaita versioita, ja lähdimme sitten selvittämään valokuvien taustalla olevia tarinoita.

Kerroimme inspiroivan ”The Star-Spangled Bannerin” tarinan ja löysimme elossa olevia jälkeläisiä sekä miehelle, joka kirjoitti Yhdysvaltain kansallislaulun, että naiselle, joka valmisti lipun, jota se juhlistaa.

Heinäkuussa otimme käyttöön mahdollisuuden vahvistaa tai hylätä TOFR-teorioita MyHeritagessa. DNA-käyttäjämme olivat pyytäneet tätä toimintoa ja olemme iloisia, että meidän oli mahdollista täyttää tämä toive.

Elokuu

Elokuussa kerroimme jännittävän uutisen; MyHeritage oli allekirjoittanut sopimuksen Filaen, Ranskan johtavan sukututkimuspalvelun, ostamisesta. Yritysosto vahvisti MyHeritagen asemaa johtavana sukututkimuspalveluna ihmisille, joilla on eurooppalaiset juuret.

Paransimme MyHeritagen suosituinta sukupuunäkymää uudella ulkoasulla, jonka ansiosta sukupuussasi on entistä helpompi navigoida ja tehdä uusia löytöjä. Tämän päivityksen yhteydessä otimme käyttöön uuden sukulaisuussuhdekaavion, jonka avulla sinun ja sukulaistesi välisten polkujen jäljittäminen on helpompaa kuin koskaan.

Lisäsimme MyHeritage In Color™ -palveluun uuden väritysmallin, joka nostaa väritystyökalun tulokset aivan uudelle tasolle. Uusi malli toimii erityisen hyvin valokuvissa, joita on myös parannettu MyHeritage Photo Enhancer -ohjelmalla.

Syyskuu

Syyskuussa otimme käyttöön useita päivityksiä uuteen, parannettuun sukupuunäkymään vastauksena käyttäjiltä saatuun palautteeseen.

Järjestimme myös Webtember on Legacy Family Tree Webinars -tapahtuman, jossa tarjottiin ilmaisia sukututkimusta ja DNA:ta käsitteleviä webinaareja syyskuun jokaisena perjantaina, yhteensä 30 suoraa ja ennalta nauhoitettua webinaaria.

Lokakuu

Lokakuussa avasimme uuden ja parannetun Legacy Family Tree Webinars -sivuston. Se on nyt nopeampi, helppokäyttöisempi ja mobiiliystävällisempi, ja se sisältää useita uusia sivuja ja ominaisuuksia. Legacy Family Tree Webinars on maailmanlaajuinen edelläkävijä sukututkimuksen verkkokoulutuksessa ja yksi MyHeritagen arvokkaista hankinnoista. Geoff Rasmussenin isännöimällä sivustolla on tähän mennessä järjestetty yli 1 600 suoraa ja nauhoitettua webinaaria, joita ovat johtaneet sukututkimuksen huippuasiantuntijat ja joista ovat nauttineet kaikentasoiset sukututkijat eri puolilla maailmaa.

Suoritimme myös toisen päivityksen Theory of Family Relativity™ -teorian tietoihin, jonka tuloksena sivustolle lisättiin 19 miljoonaa uutta teoriaa.

Marraskuu

Marraskuussa ilmoitimme jännittävästä yhteistyöstä Expedian kanssa, jonka tarkoituksena on auttaa käyttäjiä suunnittelemaan perinnematkoja ja seuraamaan esi-isiensä jalanjälkiä. Loimme Expedian isännöimän verkkosivuston Heritage Travel Hubin, jonka avulla voit tehdä MyHeritagen sukuhistoriallisiin löydöksiin perustuvan matkasuunnitelman.

Marraskuussa julkaisimme myös ensimmäisen vaiheen tunnisteista DNA-osumille. Ne tarjoavat kätevän tavan järjestellä DNA-osumia MyHeritagessa. Voit nyt merkitä DNA-osumasi haluamillasi kriteereillä ja käytettävissäsi on 30 eri väriä. Jokaisen värin voi määrittää edustamaan eri kiinnostuksen kohteena olevaa ryhmää, mikä auttaa sinua tarkastelemaan niitä tehokkaammin ja edistymään paremmin sukututkimuksessasi.

Joulukuu

Vain muutama viikko tunnisteiden julkaisemisen jälkeen oli tunnisteiden toinen vaihe valmis ja DNA-osumien tunnisteet lisättiin kolmeen paikkaan: Tarkastele osumaa-sivun yläosaan, Jaetut DNA-osumat -sivulle ja DNA-osumien vientiin.

MyHeritage saavutti vuoden päätteeksi vielä yhden poikkeuksellisen merkkipaalun: se ylitti miljoonan vuotuisen sopimustilaajan rajan! Juhlistaaksemme tätä tilaisuutta päätimme käydä yllätysvierailulla miljoonannen sopimustilaajamme luona Belgiassa ja keskustella hänen kanssaan hänen MyHeritage-kokemuksestaan. Juhlimme tapausta marssiorkesterin, ilmapallojen ja kakun kera. Katso video yllätysvierailusta!

Vain päivää ennen vuoden loppua MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja Gilad Japhet sai kunnian tulla kutsutuksi Israelin presidentin kotiin Jerusalemiin, jossa presidentti Isaac Herzog järjesti toisen vuosittaisen presidentillisen raamattutapaamisen.

Tänä vuonna tapaamisen asialistalla oli Giladin ja hänen äitinsä, Israel-palkinnon saaneen professori Sara Japhetin, 87, esitykset. Presidentti esitteli Japhetit yleisölle, ja heidän esityksissään kerrottiin sukupuiden tärkeydestä Raamatun ajoista nykypäivään. Gilad ihastutti yleisöä esittelemällä MyHeritagen tarjoamia uusimpia työkaluja, joiden avulla sukututkimus on nykyään hauskaa ja jännittävää. Tämä innoitti presidentin vieraita tekemään uudenvuodenlupauksia sukunsa historian tutkimisesta vuonna 2022.

Upeita tarinoita käyttäjiltämme

Jokaisen käyttäjän kokemus on ainutlaatuinen. Viime vuoden aikana olemme esitelleet uskomattomia tarinoita käyttäjiltämme ympäri maailmaa.

Jotkut kuvailivat MyHeritagen valokuvatyökalujen käyttöä, kuten Christina McKillip Yhdysvalloista, jonka isä liikuttui nähdessään animoidun valokuvan isoäidistään.

Doris McQueen teki kokonaisen valokuva-albumin miehensä 91-vuotiaalle tädille väritettyään ja paranneltuaan perhekuviaan.

Eliška Potužníková, joka tunnisti sukulaisia haalistuneesta valokuvasta MyHeritagen valokuvatyökalujen ansiosta.

MyHeritage DNA auttoi Gina McClellandia löytämään ja palauttamaan yhteyden sisaruksiinsa, jotka asuvat toisella puolella maailmaa.

Stephanie Gutsya löytämään salaperäisen biologisen isoisänsä.

Muutama vuosi sitten jouluna tehdyn DNA-testin ansiosta Diane Ward sai selville paitsi biologisen äitinsä henkilöllisyyden, myös Yhdysvalloissa asuvan sisarpuolensa.

Debra Biaginin DNA-tulokset johtivat hänet tapaamaan 90-vuotiaan biologisen isänsä ja muodostamaan vahvan siteen tämän kanssa.

Erna Rusi ei koskaan luopunut toivosta, ja 3 prosentin DNA-tapaaminen johti hänet löytämään isänsä.

Linda Schmidt sai MyHeritagesta Record Match -osuman, joka johti hänet hämmästyttävän yksityiskohtaiseen kertomukseen isoisänsä, Yhdysvaltain armeijassa ensimmäisen maailmansodan aikana saamista kokemuksista.

Search Connect™ -tulos johti käyttäjän Erick Löfdahlin saamaan tietoa esi-isänsä toisen maailmansodan aikaisista saavutuksista, minkä ansiosta hän pääsi ensimmäistä kertaa käymään sankarihaudoilla Belgiassa.

Monet tarinat todella vangitsivat sydämemme ja saivat meidät ottamaan nenäliinat esiin. Tässä muutamia niistä:

Karolina Jurzkyn isoisä oli kertonut hänelle, että hänen isoisoisoisänsä pelasti sisarukset natseilta, ja MyHeritagen avulla hän pystyi paikallistamaan sisarusten jälkeläiset ja ottamaan heihin yhteyttä. Tämä tarina esiteltiin hiljattain CNN:ssä, ja se sai kansainvälistä huomiota, emmekä voisi olla kiitollisempia ja ylpeämpiä siitä, että saimme olla siinä mukana.

Kara Miller, joka sijoitettiin suljettuun adoptioon, kun hän oli kahden päivän ikäinen, sai MyHeritagesta DNA-osuman, jonka ansiosta hän sai yhteyden molempiin syntymävanhempiinsa. Kuukausia myöhemmin sekä hänen biologinen isänsä että adoptioisänsä saattoivat Karan alttarille hänen hääpäivänään.

Clare Reayn äiti uskoi, että hän jäi orvoksi keskitysleirillä eikä koskaan tuntenut biologista perhettään. Kun Clare teki MyHeritage DNA-testin, hän löysi äitinsä sisaret, jotka olivat etsineet häntä yli 50 vuotta! He tapasivat äskettäin henkilökohtaisesti, kuten tässä Washington Postin artikkelissa kerrotaan.

Historialliset tiedot

Tässä on vähän esimakua joistakin, vuonna 2021 lisätyistä koelmista ja kokoelmien päivityksistä:

Saksan, Nordrhein-Westfalen, kuolinhakemisto 1874-1938 -kokoelma on päivitetty

Ruotsin kotitalouksien tarkastuskirjat –  olemme lisänneet 13,2 miljoonaa historiallista tietoa vuosilta 1800-1819

Kaksi uutta kokoelmaa Itävallasta ja Itä-Euroopasta

Kaksi väestönlaskentakokoelmaa Norjasta, vuosien 1870 ja 1875 Norjan väestönlaskennat

381 miljoonaa historiallista tietoa Ranskasta aikaisempien lisäksi – mm. synnyin-, avioliitto- ja kuolintietoja – sekä kansalaistamistietojen kokoelman.

MyHeritage-tiimi

Vuoden mittaan pystyimme COVIDin salliessa juhlistamaan tiettyjä tilaisuuksia ja jatkamaan vapaaehtoistoimintaa.

Tässä on kuvia joistakin tapahtumista:

Toimistolla vietettiin terveysviikkoa

Toimistolla vietettiin terveysviikkoa

Takaisin kouluun pop-up

Takaisin kouluun pop-up

Kesäpäivän konsertti

Kesäpäivän konsertti

Kiitimme näitä uskomattomia työntekijöitä, jotka juhlivat vuosikymmenen työskentelyä MyHeritagella. Jokainen heistä on olennainen osa MyHeritage-perhettä, ja odotamme innolla vielä monia hienoja vuosia yhdessä!

Takana 10 vuotta MyHeritagessa

Takana 10 vuotta MyHeritagessa

Katse eteenpäin

2021 oli MyHeritagessa jännittävä vuosi, joka oli täynnä saavutettuja merkkipaaluja. Haluamme käyttää tilaisuutta hyväksenne kiittää jokaista käyttäjäämme siitä, että olette olleet mukana ja antaneet meille inspiraatiota jokaisessa vaiheessa. Te olette syy siihen, että jatkamme kehittymistä.

Odotamme innolla vuotta 2022 – luvassa on niin paljon jännittäviä asioita! Olemme valmistautumassa uusien julkaisujen vuoteen, joka sisältää uraauurtavia uusia ominaisuuksia; uusia työkaluja ja päivityksiä. Julkaisemme miljardeja historiallisia tietoja kaikkialta maailmasta, minkä ansiosta voit edetä sukututkimuksessasi entistäkin paremmin. Pysy kuulolla!

Toivotamme teille ja perheillenne oikein hyvää joulun aikaa sekä terveyttä ja menestystä uudelle vuodelle!

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

  • AK

    Ahti Koskinen

    5 tammikuun, 2022

    Wau! Hienoa toimintaa, onnittelut!